1.3 Doblo Premio 2011 Alınır Mı?

@SoNsUzAşK
almışken 2000 daha veripte 60km düşük araç almanız faydanızadır kardeşim

bu tip bi arabayı kaça alabiliriz babam belki zorlarsa alabilir

Öncelikle aramıza hoş geldin 1.3 bu araca cuk oturuyor 1.3 punto kullanıyordum motor sorunsuz o aracı çekiyordu hayret verici ama aynı motor bu aracı da çekiyor hemde hiç sorunsuz geçenlerde 1.6 kullanma fırsatım oldu arada pek bir fark göremedim 1.3 almak bana daha mantıklı geldi ben 1.3 aldım ama şimdi acil nakit ihtiyacım var aracımı satıyorum incelemek isterseniz link verebilirim aracımın bakımları serviste yapılmıştır hep sorunsuz 65800 km de şu anda çok diri bir araç yola gidişi mükemmel 😀

Bu 2. linkdeki dobloda derin cizik var 2 3 yerinde bilginiz olsun bende alirken bakmistim

Aramıza Hoşgeldin. Araç alırken detaylı expertiz yaptırmayı unutma. Motoruda iyi bir ustaya göstermeyi unutma. Km araç yaşına böl yıllık düzenli bakımda 15.000 20.000km geçmesin zaten yıllık 20.000km üzerindeyse bayağa kovalamışlardır. 😉

İlginiz için çok teşekkür ederim 2011 Model Bej 1,6 Doblo Sahibi olduk.Artık bu forum için gereken herşey tamam.Yanlız arabaya stıcker istiyorum.Nasıl bulabilirm.

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın aracinizi.

Güle güle kullanın. Hızlı ve temiz iş.

hayırlı olsun

Hayirli olsun. Rabbim pisman etmesin.

Bütün herkeze teker teker teşekkür ederim . Pursaklardaki arabayı aldık. Araba çok güze fakat yedek anahtarı kaybolmuş. Babamda orjinal sustalının aynısından yaptırmak istiyor. Kaça yaptırabiliriz. Ankarada ya da Çankırıda varmı. Saol var olun. Bu arada premio yazısının altına stıcker istiyorum.

hyrlı ugurlu olsn güle güle kullanın allah kaza bela wermesın

Back