Doblo 1.3 Doblo Maxi

farukverdil

Azimli Üye
Doblo
Adı
Faruk VERDİL
Kan Grubu
0 +
Aracınız
Doblo
Herkese merhaba. Bir akrabam 1.3 doblo maxi almayı düşünüyor. Açıkçası motor hacminden dolayı ben biraz tereddütteyim. Önerileriniz ve görüşlerinizi merak ediyorum. Teşekkürler

Merhaba 1.6 alirsa daha randimanli olur 1.3 yukte kasiyor

Açıkcası aracı ne amaçla ve nasıl kullanacak tam olarak söylerseniz daha iyi yardımcı oluruz, mesela ben tekstil için (perde imalatı - top perde) taşımak ve elemanları getirip götürsün diye 1.3 maxi almıştım yükleri taşırken hiç problem yaşamadım (yalnızca bursada yokuş çıkarken arabada ablalar ve mallar varken zorlanırdı ama yine de çıkardı) hani aman aman çok yük atmayacaksanız vergiydi, yakıttı hesap kitaptı derken daha mantıklı gelebilir (mesela en son 1.3 maxi cargoda kullandım bomboş araba içine elektrik malzemelerini yükleyip istanbul içi ve çerkezköye gittim hiçbir yolda sıkıntı yaşamadım.) yani kısacası içine atacağınız yükle alakalı ama çok birşey değişeceğini sanmıyorum 0 alacaksanız 1.3 alın ama ikinci el bulursanız elbette 1.6 daha iyi olur tabi tercih yinede sizin şimdiden hayırlı olsun

Yani 1.3 Maxi alıp yazılım yaptırıp 115 hp kullanırsın

Herkese merhaba. Bir akrabam 1.3 doblo maxi almayı düşünüyor. Açıkçası motor hacminden dolayı ben biraz tereddütteyim. Önerileriniz ve görüşlerinizi merak ediyorum. Teşekkürler
Multijet 2 motorlu bir doblo alacaksan yeni 1.3'ler çok randımanlı ancak yük 1. Nesil multijette 1.6 derim ben.

Bende 1.3 maxi var 2013 model şehir içinde her türlü yetiyor. Bagajda tahminen 300 kiloya yakın sabit eşyam var herhangi bir sorun yaşamıyorum. Şehirlerarası da 120-130 km hızı 2000 devir üstünde gidiyor. Gönül isterdi ki 1.6 olsun ama zaten 110 a falan çıktığınızda araba pek güven vermiyor, özellikle virajlarda. O yüzden bence 1.3 gayet yeterli ve şehir içinde ekonomik.

Cevap veren herkese teşekkür ederim

Back