- Adı
- Can TANRIVERDİLER
- Kan Grubu
- A RH -
- Meslek
- Uçak Teknisyeni
- Aracınız
- Başka Araç
- Modeli
- Active
- Motor
- 1.3 Multijet
- Araç Yılı
- 2007
- Renk
- Crono Gri
bu jantı takan adam herhalde ilk olmak istemiş 😀 😀 😀 😀ToeXicT tarafından yazılan metin:
Bence hiç güzel olmamış kasa Leylek gibi havada kalmış
Bu arada Doblo nun zaten süspansiyonu zayıf ince yanak takarak süspansüyonu öldürmüş ..
aracı basmadan bu jantlar kendini göstermez ki orda da şöle bir sorun var
arac yere basıldığında süspansiyon hepten geberecek yani morg tan çıkıp direk toprağın altına gömecekler 🙂
hangi akla zihniyet yapmışlar böle bir şey çok merak ettim bak şimdi neresinden tutarsan tut elinde kalacak 🙂
Aynen abi biraz dobloyu bassa görüntüsü güzel olur....bakiergul tarafından yazılan metin:
Aslında güzel durmuş ama kesinlikle aracı basması lazımdı ......Yani aracı aşağı basmadan hoş durmuyor.....
aynen biraz bassa dobloyu güzel olucak 🙂premio35 tarafından yazılan metin:
kelebek gibi olmuş 🙂
Bu dobloda arkada oturanı düşünemiyorum içi dışına çıkar 😀saNTANA tarafından yazılan metin:
görüntü gayet hoş
sürgülü kapıya engel olmaz ama sağa sola dönerken ön teker davlumbaza sürtüyo mu acaba
ince yanak lastik atmış konforu bitirmiştir 😀 dobloların arka tarafı zaten çok zıplatıyor buna hiç binilmez 😀
*clap**tup*ToeXicT tarafından yazılan metin:
Bence hiç güzel olmamış kasa Leylek gibi havada kalmış
Bu arada Doblo nun zaten süspansiyonu zayıf ince yanak takarak süspansüyonu öldürmüş ..
aracı basmadan bu jantlar kendini göstermez ki orda da şöle bir sorun var
arac yere basıldığında süspansiyon hepten geberecek yani morg tan çıkıp direk toprağın altına gömecekler 🙂
hangi akla zihniyet yapmışlar böle bir şey çok merak ettim bak şimdi neresinden tutarsan tut elinde kalacak 🙂