1.3 doblo & 1.7 flash :)

ToeXicT tarafından yazılan metin:
işte dediğim gibi tam bilmiyorum motorunu sadece bu resimden biliyorum açmadı pazar günü motoru ama motorda bir şey ler var haddin den çok çok fazla gidiyor reno 11 lerde ilgi alanım dışında o yüzden motorda ne nerde nasıl pek bilmem şahin felan olsa söliyim turbolu değil mi ama bunda turbo yok blow off olamaz şahinlerde hava filtresi takılmıyor bunlara takılıo mu takılmıo mu bilmiyorum ama bu hava filtresine bek benzemiyor çünkü hava filtresi bizdeki ciğer gibidir hava girince şişer çıkarken iner bunda öle bişi olacağını pek sanmıyorum ama dediğim gibi kesinde konuşmuyorum şu şöledir bu böyledir die arac nasıl gidio biliyorum motorunda oynama var onuda biliyorum ama motorunda ne var bilmiyorum çünkü görmedim görseydim bişiler diyebiliridm .

Herşeyden önce adam NOS takmış. Resimde net belli değil ama %99 turbo da var bunda. Çip uygulaması da yapılmış olabilir.

o hava filtresi değil r11 lerin hava filtresi şahinlerin kisi gibi yuvar lak google den baktım blow off ta değil çünkü olsa tıs tıs die öterdi ötmüyor 🙂 Muhtemelen dediğim gibi Ben NOS var die biliyorum ve muhtemelen öyledir.

cizen_resim_38 tarafından yazılan metin:
he bide motorun hiç bir yerinde toz yok dikkatinizi çekeyim 🙂

üstünde toz olmayla kullanılmış olurmu birşey ölesine dedim onu ben 🙂 o kabloları gördüm evet bende ama vanayı göremeyince birde sticker çakma gibi geldi onun için dedim 😉 🙂 üstünde nos yazan kromajlı dediğin ya hava filtresi yada blow off değilmi ?.

işte dediğim gibi tam bilmiyorum motorunu sadece bu resimden biliyorum açmadı pazar günü motoru ama motorda bir şey ler var haddin den çok çok fazla gidiyor reno 11 lerde ilgi alanım dışında o yüzden motorda ne nerde nasıl pek bilmem şahin felan olsa söliyim turbolu değil mi ama bunda turbo yok blow off olamaz şahinlerde hava filtresi takılmıyor bunlara takılıo mu takılmıo mu bilmiyorum ama bu hava filtresine bek benzemiyor çünkü hava filtresi bizdeki ciğer gibidir hava girince şişer çıkarken iner bunda öle bişi olacağını pek sanmıyorum ama dediğim gibi kesinde konuşmuyorum şu şöledir bu böyledir die arac nasıl gidio biliyorum motorunda oynama var onuda biliyorum ama motorunda ne var bilmiyorum çünkü görmedim görseydim bişiler diyebiliridm .

motorda birşeyler var canım ona bişey demiyorum videoda sağdan sıktığını gördüm normal bi flash değil 😉

o hava filtresi değil r11 lerin hava filtresi şahinlerin kisi gibi yuvar lak google den baktım blow off ta değil çünkü olsa tıs tıs die öterdi ötmüyor 🙂 Muhtemelen dediğim gibi Ben NOS var die biliyorum ve muhtemelen öyledir.

kasdettiğim normal orjinal hava filtresi değil performans hava filtresi ;

http://duraktuning.com/index.php?route=product/product&product_id=66

cizen_resim_38 tarafından yazılan metin:

kasdettiğim normal orjinal hava filtresi değil performans hava filtresi ;

http://duraktuning.com/index.php?route=product/product&product_id=66

Böyle bi hava filtresi ilk defa görüyorum saolsın yeni bişi öğrenmiş oldum 🙂

ama benim demek istediğim mesela şahin lerinde hava filtresi yuvarlak ve hava filtresi şahinlere takılmıyor bunlarında şahinlerin gibi hava filtresi bunlara takılmıyo olabilir . Neyse Bu konuyu Netleştirmek için ben

Semihle bi Görüşeyim Kaputu açtırayım Detaylı Resimlerini çekeyim foruma detaylı bi bilgi vereyim 😀

arkadaşlar aracın sesini bi duyun diye koyuyorum

buyrun aracın egsoz video su .

(link)

arkadaşlar aracın sesini bi duyun diye koyuyorum

buyrun aracın egsoz video su .

(link)
ben bu videoyu görmüş olmiyim 🙂

Görmüş Olabilirsin ModifiyeBursa nın paylaştığı bir video.

Görmüş Olabilirsin ModifiyeBursa nın paylaştığı bir video.
*neutral**neutral*

videodaki araca headers yapılmış elektrik kesiyor çok harika bişey...

fthdjdoblo tarafından yazılan metin:
videodaki araca headers yapılmış elektrik kesiyor çok harika bişey...
egsozdan belli oluyo zaten 😀 😀

benim doblodan önce flaş 1.7 vardı.gazda 205 km yaptım. şu anda 1.9 jtd doblom var. 205 km ye çıkbileceğimi sanmıyorum.doloyısiyle geçebileceğimi pek sanmıyorum

izmirde doblolara yeniden yazılım atılıyor. belki o zaman mümkün olabilir. o zaman da yakıt mütiş daracede artıyor

doblo 1.9 jtd 205 görür.

Hele birde Flash S ise 2.0 motor Doblo'dan başkası geçemez. 🙂

flash harcar bence benzinli motorla dizel motoru bir tutamayız arkadaşlar..1,3 multijeti küçümsemiyorum tabiki de ama görünen köy kılavuz istemez gibi sanki 🙂

Back