A argegsm Azimli Üye Kayıt 2 Nisan 2013 Mesaj 23 3 Nisan 2013 #1 1.2 Doblolardaki kronik bobin 1 ve bobin2 arızası bobin değiştiği halde düzelmiyorsa beyindendir... bu şekilde sıkıntısı olan arkadaşlar varsa bana ulaşırlarsa yardımcı olurum..
1.2 Doblolardaki kronik bobin 1 ve bobin2 arızası bobin değiştiği halde düzelmiyorsa beyindendir... bu şekilde sıkıntısı olan arkadaşlar varsa bana ulaşırlarsa yardımcı olurum..
F farukomer48 Aktif Üye Kayıt 26 Mart 2013 Mesaj 68 3 Nisan 2013 #2 1.2 Doblolardaki kronik bobin 1 ve bobin2 arızası bobin değiştiği halde düzelmiyorsa beyindendir... bu şekilde sıkıntısı olan arkadaşlar varsa bana ulaşırlarsa yardımcı olurum.. Hepsini görüntüle... Bilgilendirme için teşekkürler faydalanacak arkadaşlar olduğunu düşünüyorum
1.2 Doblolardaki kronik bobin 1 ve bobin2 arızası bobin değiştiği halde düzelmiyorsa beyindendir... bu şekilde sıkıntısı olan arkadaşlar varsa bana ulaşırlarsa yardımcı olurum.. Hepsini görüntüle... Bilgilendirme için teşekkürler faydalanacak arkadaşlar olduğunu düşünüyorum
Black Hawk Saygın Üye Kayıt 1 Mart 2010 Mesaj 336 3 Nisan 2013 #3 Bilgi için teşekkürler. Cemal abi her türlü elektrik işine hakim gibi. Baya bi paylaşımı olucak sanıyorum.
Bilgi için teşekkürler. Cemal abi her türlü elektrik işine hakim gibi. Baya bi paylaşımı olucak sanıyorum.