Zorunlu Trafik sigortası

by_sado

Azimli Üye
Doblo
Adı
Sadettin
Kan Grubu
B RH -
Meslek
PRP_Furniture_Project
Aracınız
Doblo
Modeli
Safeline
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2016
Renk
Beyaz
Merhaba,
2022 için trafik sigortası yaptıran oldu mu?

Merhaba,
2022 için trafik sigortası yaptıran oldu mu?
Benimde merak ettiğim konu ben temmuzda yaptıracağım fiyatlar ne kadar acaba malum 15 gün kalana kadar hesaplama yapılmıyor yaptıran arkadaşlar paylaşim yaparsa seviniriz.

Merhaba, şu an birkaç sigortacıdan fiyat aldım (7 Mart'ta bitiyor sigortam). 2011 1.6 Mjet Premio (camlı kasa) için verilen fiyatlar 1400-2100 TL arasında.

Ben geçen sene mart ayında 850tl ye yaptırmıştım. Bu sene 2450 TL çıkıyor

Ben geçen sene mart ayında 850tl ye yaptırmıştım. Bu sene 2450 TL çıkıyor
Bende geçen yil 700 civarında yaptırmıştım bu yıl bakalım ne çıkacak.

Arkadaşlar merhaba. 19 Haziranda Zorunlu trafik Sigortası yaptırdım. Fiyat şu şekilde. 506 - Doblo Cargo(Combi) 1,3 90 M.jet. Euro4 Plus Pack / 6. Basamak (Samsun) ---- 2572,23 lira / ethica sigorta

Doblo safeline, 2012, 1.3 Multijet 75hp, 1900 en boş sigorta. Çekici hizmeti ve sınırsız maddi teminat ile 2600 oldu. 16 Haziran 2022.

Doblo combi 2004 model 1.9 gecen ay yaptirdim 2910 tl odedim 🙁

Doblo 1.6 premio 2012 aracı 4 haziranda aldım 4001 tl trafik sigortası ödedim 😡😡 Önceki sedan aracımda 3 yıl üst üste hasarsızlık imdirimi vardı buna geçmiyormuş 😡

Maalesef bu doğru ancak Avrupa'da bu uygulama yok yani hangi araç olursa olsun hasarsizlik indirimi kaza yapıp yapmanıza bağlı olarak kişisel olarak devam ediyor bizde de bu uygulama düzenlenmesi lazım lakin yapan yok

Maalesef bu doğru ancak Avrupa'da bu uygulama yok yani hangi araç olursa olsun hasarsizlik indirimi kaza yapıp yapmanıza bağlı olarak kişisel olarak devam ediyor bizde de bu uygulama düzenlenmesi lazım lakin yapan yok
Birde vergi dilimi 🤣

Enflasyon oranında neden artırmıyorlar. Çalışanların maaşı enflasyon oranında artarken trafik sigorta fiyatları X3 olmuş.

2016 model 1,3 safeline için sigorta yaptırdım 5100₺

Benimde merak ettiğim konu ben temmuzda yaptıracağım fiyatlar ne kadar acaba malum 15 gün kalana kadar hesaplama yapılmıyor yaptıran arkadaşlar paylaşim yaparsa seviniriz.
İletişime geçin fiyat verelim 05052047365

söz vermeyelim en azından fiyat teklifi sunalım. İletişim numaram önceki gönderide mevcut

Back