Yardım yokuş kalkis sistemi hatasi

LIDER63

Yeni Üye
Doblo
Adı
BÜLENT
Kan Grubu
0 +
Aracınız
Doblo
Motor
1.6 Multijet
sa arkadaşlar yeniyin sitede bir sorum olacak 2011 fiat doblo aracimizla kaza yaptik sol ön camurluk degisti hava yastiklari patladi ve tamire verdik yapildi ama yokuş kalkiş sistemi ters calişiyor hale getirmisler araci geri vitese alinca yokus kalkiş calisir bir kac saniye tutuyor fırene basinca birakiyor ,1 ci viteste devreye girmiyor ne yapmaliyiz lütfen yardimci olun

Son düzenleme:
Arkadaşım hayırlı aksamlar öncelikle ben yanlış mı anladım bilmiyorum ama yokuş kalkış desteği zaten 1 2 sn tutar sonra bırakır kendini

Arkadaşım hayırlı aksamlar öncelikle ben yanlış mı anladım bilmiyorum ama yokuş kalkış desteği zaten 1 2 sn tutar sonra bırakır kendini. Birde ilk kalkışta olmuyor araba bi hareket aldıktan sonraki duruşlarda tutuyor kendini benim doblom bu şekilde bende yeniyim

öyle de kazadan sonra geri vitese aldigimizda tutuyor sorun bu 1. viteste tutmasi gerekmiyormu

Geri viteste de tutuyor ama normalde bendekide öyle benim garajım yokuş aşağı egimli geri geri park ediyorken debriyaj basarak inerken durdugumda yokuş destegi devreye girip 2 sn bekletiyor

tşk ederim , yardımcı olacak varmi nerede sorun vardir

Back