Yetkili Servisler arası Fiyat farkı

Doğukann

Yeni Üye
Doblo
Adı
Doğukan
Kan Grubu
B RH -
Aracınız
Doblo
Arkadaşlar merhaba, Doblo aracımın bakımını yetkili serviste yaptırıcam, daha önce yaptırdığım yer ile fiyat konuştum, sonra başka bir yetkili servis ile konuştum, arada 4.000₺ fiyat Farkı var. Daha önce yaptırdığım yerden memnundum ancak aradaki fark da azımsanmayacak bir fark benim için.
1-) Yetkili Servisler arası Fiyat farkı olması normal mi?
2-) Daha düşük fiyat veren serviste yaptırmak istesem bir sıkıntı oluşur mu?
3-) Daha düşük fiyat veren serviste yaptırmak istesem nelere dikkat etmem gerekiyor?
4-) Daha önce bu tarz bir olay başına gelen var mı?
Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.

Olmaz yetkili servis olması önemli
Yetkili servisler arası fiyat farkı oluyo
Mesela en hesaplı yetkili servis bizim sponsorumuz kavaklıdere oto

Sorun olmaz doğru mu anladım.

Bir de fiyat farkının sebebi ne olabilir acaba ?

Yetkili servisten başkasına gitme olay bu ucuzluk indirim yetkili servise kalmış bir durum

Fiyat farkının bir çok nedeni olabilir ustam. Kirası yüksektir
Fazla eleman çalıştırıyordur
Giderleri fazladır vs. vs.
Hatta buna personele verdiği maaş ve yemek kalitesi bile fark ettirir.

Fiyat farkının bir çok nedeni olabilir ustam. Kirası yüksektir
Fazla eleman çalıştırıyordur
Giderleri fazladır vs. vs.
Hatta buna personele verdiği maaş ve yemek kalitesi bile fark ettirir.
Aynen öyle Ersen

Bunu bende fiyat araştırması yaparken gördüm.En uygun fiyatı veren yetkili servise gidip gönül rahatlığı ile yaptırabilirsin.Çünkü hepsinin kullandığı parça aynı ve yapılan işçilik garantili.Fiyat konusu da ellerinde olan birşey istedikleri kadar indirim yapabiliyorlar.10 yıldır aynı yetkili servise giderim liste fiyatı 6100 olan bakımı 2700 liraya yaptırdım en son.Birdefa yan sanayi hava filtresi takmak mecburiyetinde kaldım. 6 bin km'de filitre bitti ve araba hava almadığı için çekmez oldu.Yetkili serviste bakıma girdi araba eski haline döndü.Ayrıca isterse sanayiden 500-1000 fazla olsun ama yetkili servisten başka yere yaptırmayın arabanızı ve cebinizi düşünüyorsanız ilerde daha büyük masraflar ödemenize neden olur.

Back