Kardeşim ben bunu epeydir sahibinden .com da görüyorum ...Ana bu d2 için mi yoksa d3 için mi ...Evet 75 tl çok para zaten bu çerçeveye en fazla indash multimedia veya normal teyp takabilirsin ....okadar para verip indash takmam yakında çoğalır üreticiler o zaman ucuzlar ve double dın çerçeveside çıkar zaten....Ama direksiyondan kumanda of olacaktır....premio35 tarafından yazılan metin:
Bir sitede rastladım, yeni doblolar için teyp çerçevesi, fiyatı 75TL, açıkçası çok yüksek geldi ama fikir edinelim diye eklemek istedim. Bu arada resmi ters çekmişler.
Bir çin atasözü derki.....'double dın ı seven şekilsizliğine katlanır'...😀😀😀istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
Double din de görmüştüm ama o d2 için di sanırım. Double din d2 de çok şekilsiz durur düşüncesindeyim. Zaten teyp sanki emaneten konmuş gibi yukarda duruyor 🙂
😀😀bakiergul tarafından yazılan metin:
Bir çin atasözü derki.....'double dın ı seven şekilsizliğine katlanır'...😀😀😀istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
Double din de görmüştüm ama o d2 için di sanırım. Double din d2 de çok şekilsiz durur düşüncesindeyim. Zaten teyp sanki emaneten konmuş gibi yukarda duruyor 🙂
kesinlikle bollaşınca fiyat düşer ama elimizdeki doubleyi ne yapacaz paranın para zamanı yemedik aldık anasını satayım.....Aslında piyasada direksiyon kumandasına uygun cihazlar var.....arkasında sterio kulaklık jakı gibi girişi var bunlar direksiyondan kumandalı teypler dobloda fazla fonksiyon çalışmaz sanırım ama sadece açsa kapasa volume control yapsa mute yapsa yeter....premio35 tarafından yazılan metin:
😀😀bakiergul tarafından yazılan metin:
Yeni doblolar için biraz uğraşılsa güzel double din yapılabilir, ama işçiliği falan iyi olmalı yani, 75 çok para bu parça için, ama yakında yaygınlaşır ve fiyatıda düşer. Aslında bazı markların araç modellerine özel teypleri varya orta konsola tam oturan, navigasyonlu falan, dobloyada öyle bir teyp tasarlansa süper olur.
bakiergul tarafından yazılan metin:
çan çin çun söylemiş kardeşim.....istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
Vay anasını hangi çun li söylemiş bunu 😀
çan çin çun söylemiş kardeşim.....istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
Vay anasını hangi çun li söylemiş bunu 😀
aynen valla pahalıymış 🙂TEKTEKER_RAMCO tarafından yazılan metin:
çok para ben vermem bu kadar para....
DobloM tarafından yazılan metin:
Eğer çerçeve alındığında, gelişmiş bir anaünite yuvaya sığmazsa, siz asıl o zaman seyredin ortalığı. 🙂
ağıza gelinmicek küfürler edilir 🙂istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
DobloM tarafından yazılan metin:
Eğer çerçeve alındığında, gelişmiş bir anaünite yuvaya sığmazsa, siz asıl o zaman seyredin ortalığı. 🙂
😀