yeni doblo gösterge ekranı ve 1. ve 3. vites sorunu

cideli82

Yeni Üye
slm. 2011 model doblo combi dynamıc aracım var. Aracımda 1. vites ve 3. vitese sert geçme sorunu vardı .internette araştırdım aynı sorunun başkalarında da olduğunu gördüm ve fiat çağrı merkezine mail attım. ertesi gün hemen aradılar ve beni servise yönlendirdiler ve şanzımanın tamamen değiştirileceğini belirtiler. Bazı ilk çıkan modellerin şanzımanında sorun olduğunu o yüzden şanzımanın değişeceğini belirtiler.Ben aracı geri neden çağırmadıklarını sordum ama hiç bir cevap alamadım.Aracımın şanzımanı değişti bugün.Düzelmesse tekrar bilgi vermemi söylediler. Birde ekranda sıcaklık derece göstergesi yanmıyor.bu sorundan başkasında da var mı? varsa ne yapılması gerek olduğunu bilen var mı?

öncelikle geçmiş olsun dynamic doblolrda dış sıvcaklık göstergesi yok ilk aldığınızda fark etmediniz mi:?

arabanız 1,6 ise bazılarında problem vardı garantiden halletilerse sorun olmaz

Bu konu hakkında Baki abi sana detaylı bilgi verir........

Dogru bilgi dinamic modelinde dis hava olcme sensoru ve akran bilgisi yoktur....

şanzımanların hepsi sıkıntılı fabrika kononun içinden çıkamıyor mecburen bu şekil kullanacaksınız ben de attıdım şanzıman ama bir afaydası yok
ben bir fiat teknisyeni olarak fazla kurcalamam senin canın sıkılır diyorum

tokyo tarafından yazılan metin:
şanzımanların hepsi sıkıntılı fabrika kononun içinden çıkamıyor mecburen bu şekil kullanacaksınız ben de attıdım şanzıman ama bir afaydası yok

1,3 doblolar ve 2,0 doblolarda bi problem yok ama manuel 1,6 lardada problem kalmadı heralde

doblo vip premio tarafından yazılan metin:

1,3 doblolar ve 2,0 doblolarda bi problem yok ama manuel 1,6 lardada problem kalmadı heralde
aynen ya 1.3 ile 2.0 de sorun çıkmadı hep 1.6 da sorun çıkıyo..

globetroter tarafından yazılan metin:
yani fiat tın otomatik modellerinden uzak duracaz anladım kadarıyla...

lineadaki otomoatikleştirilmiş şanzoıman dualogic hiç bi problemi yok palio ve albeadaki sleespeed triptronik şanzıman hiç bi problemi yok yeni doblonun otomatiğinede hallederler baki abinin yeni doblosunda sorun yok herlade bilgi verir

lineadaki otomoatikleştirilmiş şanzoıman dualogic hiç bi problemi yok palio ve albeadaki sleespeed triptronik şanzıman hiç bi problemi yok yeni doblonun otomatiğinede hallederler baki abinin yeni doblosunda sorun yok herlade bilgi verir
fiat dobloyuda bi hallettimi iş tamamdır...

cAn 3436 tarafından yazılan metin:

2011 ve 2012 model 1,6 lardada bi problem duymadık daha gerçi ilk 2011 ler hariç bakalım ama şuanlık memnunlar

cAn 3436 tarafından yazılan metin:

2011 ve 2012 model 1,6 lardada bi problem duymadık daha gerçi ilk 2011 ler hariç bakalım ama şuanlık memnunlar
inşallah bi sorunda çıkmaz...

Sevgili arkadaslarim......fiat dunyada itibari olan bir firmadir urettigi her aracin arkasinda olan bir kurumsal firmadir.....benim 2011 model comformatic vitesli doblomda sanziman sorunu vardi ....daha dogrusu 2012 ye kadar cikmis olan her comformatic vitesli aracta kronik bir fiber makara sorunu vardi.....ancak ariza sebebiyle veya bakim icin gelen her comformatic vitesli aracin sanzimani size sorulmadan fiat tarafindan onariliyor.....benim aracimdaki sorun buyuktu ve ben ali koc beyin ozel servisi olmam hasebi ile bwnim aracimi 2012 ile degistirtti....bundan sonrada munferit olaylar mutlaka olacaktir......ben de bir koc personeliyim...cok iyi bildigim bir sey varsa o da sudur......koc firmalarinda kosulsuz musteri memnuniyeti. En ust seviyededir ve ozellikle urununuz garanti kapsamindaysa sorun kosulsuz sartsiz halledilir.......bizler kendi ulkemizin urunlerine ve firmalarina guvenmeli ve bunu her plartfomda dile getirmeliyiz.....sevgi ve saygilarimla....

bakiergul tarafından yazılan metin:

Sevgili arkadaslarim......fiat dunyada itibari olan bir firmadir urettigi her aracin arkasinda olan bir kurumsal firmadir.....benim 2011 model comformatic vitesli doblomda sanziman sorunu vardi ....daha dogrusu 2012 ye kadar cikmis olan her comformatic vitesli aracta kronik bir fiber makara sorunu vardi.....ancak ariza sebebiyle veya bakim icin gelen her comformatic vitesli aracin sanzimani size sorulmadan fiat tarafindan onariliyor.....benim aracimdaki sorun buyuktu ve ben ali koc beyin ozel servisi olmam hasebi ile bwnim aracimi 2012 ile degistirtti....bundan sonrada munferit olaylar mutlaka olacaktir......ben de bir koc personeliyim...cok iyi bildigim bir sey varsa o da sudur......koc firmalarinda kosulsuz musteri memnuniyeti. En ust seviyededir ve ozellikle urununuz garanti kapsamindaysa sorun kosulsuz sartsiz halledilir.......bizler kendi ulkemizin urunlerine ve firmalarina guvenmeli ve bunu her plartfomda dile getirmeliyiz.....sevgi ve saygilarimla....

abi çok haklısın koçtan aldığımız her üründen çok memnunun beyaz eşya araba herşey hiçbi problememiz olmadı

Kardesim olsada her daim arkasindalar merak etme

bakiergul tarafından yazılan metin:
Kardesim olsada her daim arkasindalar merak etme

evet abi bi problem olsada hallediyorlar *clap*

Back