Yeni doblo bagaj tesisatı kabloları

doblo vip premio

İcra Kurulu Üyesi
Yetkili Kişi
Yönetici
Adı
OĞUZ
Kan Grubu
A RH +
Araç Yılı
2015
Renk
BRONZ KAHVE
Dün yolda durdum kardeşim bagajı açtı kapattı ekranda ünlem işareti çıktı ve plaka lambalarını kontrol edin dedi bende farları kapattıp açtım uyarı gitti daha sonra tekrar verdi dedim ampul patladı heralde daha sonra ikininde yanmadığını farkettim elektirikçiye gittim d3lerde hastalıkmış bagaj kapağının tessiat kabloları kopabiiyormuş kabloların hortumunu açtı ve plaka ampulunun kablosu kopmuş kablonun kopan kısmını yeniledi ve düzeldi bilginiz olsun kablolar bagaj açıp kapanırken zamanla kopabiliyormuş okadar kabloyu tek yerden geçireceklerine sağ ve soldan geçirselermiş daha sağlıklı olurdu aslında ama yapan mühendis böyle görmüş neyseki büyük birşey değilmiş çok şükür

teşekkürler Selçuk Abi

Küçük birşey de olsa böyle sorunları görünce insan ister istemez can sıkıcı oluyor.

Geçmiş olsun hocam.

geçmiş olsun oğuz, neyseki çok önemli değilmiş

teşekkürler evet küçükte olsa can sıkıyor gerçi bazı rakip firmaların şikayetlerine bakınca önemli değil diyor insan ama bence olamaması gerekir

aynı problem benim araçtada var ama pek takmıyorum baze kontak kapatıp açınca düzeliyo. olmadı iki tokatlıyom yanıyo.
dediğin gibi temazsızlık var sanırsam bi ara el atmak lazım onada.

Süleyman Abi bu problem zamanla sileceğin çalışmamsına ve bagaj kapağı açık iken açma tuşuna basınca arka silecek kendi kendine kesik kesik çalışıyor ayrıca bagaj kapağınada arada elektirik gitmiyor bilgin olsun bence bi baktır o kabloları kontrol ettir

geçmiş olsun oğuz.

teşekkürler mehmet abi

Süleyman Abi bu problem zamanla sileceğin çalışmamsına ve bagaj kapağı açık iken açma tuşuna basınca arka silecek kendi kendine kesik kesik çalışıyor ayrıca bagaj kapağınada arada elektirik gitmiyor bilgin olsun bence bi baktır o kabloları kontrol ettir

hadi ya o derece sıkıntı çıkarıyormu 😀
ozaman baktırmak lazım dediğin gibi tesisatı bölüp kabloları iki farklı
yoldan çekmekte fayda var ozaman sıkışıp kırılmasınlar diye 😉

evet ama iki yerden geçiremiyorsunuz yer yok çünkü ama kabloları kontrol ettirin

başka bir şekilde bir ayar çekmek lazım yada ara sıra derin temizlik yaparken kontrol etmekte fayda var.
bagaj açarken silecek çalışması ne demek yaw 😀

Bagaj açık iken açma tuşuna bas bastıkça çalışıyor 😀

hatta farkettiğimde dedim bilinmeyen özellik ama nasıl bi özellik dedim 😀 elektirikçiye göster

Yuvarlak İçine Aldığım Yerden Bagaj Kapağının Açıldığını BİLİYORMUYDUNUZ.?
FB_IMG_1515194287038.jpg

@yunus0635
Sayende öğrendik Yunus Abim 🙂)
Sağolasın

Konuyu canlı tutalım doblo d3 kronik problem benimde araç ilk çalıştırırken arka silecek iki üç sefer çalışıp bekleme yeri haricinde rastgele bir yerde kalmaya başladı. Araştırdım hareketli hortumun içine fiat tarafından harekete uygun olmayan kablolar çekilmiş . kabloların 4-5 tanesi kopmuş bazılarıda kopacak helde idi. Elimden geldiği için sağlamca ek yapacağım. Bundan önce 2000 model berlingom vardı tesisatta hiç sorun yaşamadım. Bence fiatın bu araçları servise çağırıp tesisatın bu bölümünde iyileştirme yapması gerekir . daha kaç yaşında araçlar bunlar.

Tek kapılı doblolarin alayında var bu problem ne yazıkki

Back