Yeni Aldığım 2011 Doblo 1.6 bozuldu

sefa5454

Yeni Üye
Doblo
Adı
Sefa
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
Merhabalar geçen cuma günü 2011 1.6 Multijet araç aldim arabayı aldığım gün 10 15 km yol yaptım en fazla seyir halindeyken arabanın motor sesi yükseldi birden sağ çekip stop ettim aracı baktim ama sorun devam ediyor araç sahibi ile görüştüm daha önce böyle bi durum başına gelmediğini söyledi sonra tekrar aracı çalıştırip araci sanayiye götürürken arabanın çekişten de düştüğünü farkettim sizce ne olmuş olabilir bilgisi olan yardımcı olabilecek varmi aracı aldığım gün başıma böyle bi durum geldi nasıl bi yol izlemeliyim sizce

İyi bir usta gerek bulunduğun bölgede iyi araştır yorumlara göre

Bu mağduriyetimi satıcı mı gidermek zorunda peki

Yapıldı exper ama kaporta olacak sadece

Yapıldı exper ama kaporta olacak sadece
Exper olduysa paşalar gibi yani paşa paşa sen ödeyecen bozuk arabayın tamir masrafını.yadaa akla bak akla experi yapana ödet

Ben aliciyim mağdur olan benim işte bugün kü görüşmemde kendi motorcusuna yaptıracağını söyledi son durum bu

Ben aliciyim mağdur olan benim işte bugün kü görüşmemde kendi motorcusuna yaptıracağını söyledi son durum bu
Gerçekten öyle bir şey olursa o adamın elini ayağını öp
İnşallah dediğin gibi olur

Benim ilk satışı aldığım gün bunlar geldi benim başıma sadece bu durumda napmam gerektiğini sordum ben aliciyim bu durumdan kim sorumlu oluyor düzgün yapilmazsa yasal yollara başvurabilirmiyim ilk yapmam gereken nedir bunları öğrenmek istiyorum sadece

Benim ilk satışı aldığım gün bunlar geldi benim başıma sadece bu durumda napmam gerektiğini sordum ben aliciyim bu durumdan kim sorumlu oluyor düzgün yapilmazsa yasal yollara başvurabilirmiyim ilk yapmam gereken nedir bunları öğrenmek istiyorum sadece
Exper önemli exper adam gibi bakmazsa exper sorumlusu
Yada araç alırken yetkili servis tercih edecen
Yada avukat bulacan kendine

Back