YARDIM

kopsil

Yeni Üye
Classic 2012 model doblo aracımız var. Üzerinde blaupunkt track cd çalar var. Sadece teybini değiştirsek aynı sesi alabilirmiyiz. Bilen kişiler yardım ederse güzel olur.

teybine göre değişi değiştiren arkadaşlar yardımcı olurlar.

sevgili kardeşim aracından çıkarmak istediğin cihazın çıkış gücü 4x50 wattır aynı çıkış gücüne haiz iyi bir narka cihazla daha iyi bile performans alabilirsin

www.atakantuning.com/Komple-Set-Ismail-Berkeden-FullFull-Pioneer-Mid-Takimi-16-cm-olsun,PR-670.html bu ürünler nasıl abi takmayı düşünüyorum da

fena değil kardeşim ne çok iyi ne çok kötü

www.atakantuning.com/Komple-Set-Ismail-Berkeden-FullFull-Pioneer-Mid-Takimi-16-cm-olsun,PR-670.html bu ürünler nasıl abi takmayı düşünüyorum da

Oldukça güzel ve idare eder.

Pro birşeye gerek yok tesisatçı değiliz sonuçta. Ben Bundan çok daha düşük paralara bile iyi tesisat yapmıştım.

Ancak hala Doblo'ma birşey yapmadım çünkü teyp çıkarmak istemiyorum konularım da var forumda.

Sanada önermem başka teyp. Aracı şahine çeviriyor ışıl ışıl olunca.

Ancak biraz daha para ayarlayıp içinden ekran çıkan teyp öneririm.

Mesala şunun gibi;

pr_01_836_max.jpg

8smo.jpg
Ben teybi değiştirdim bu teypten takılı gayet memnunum hem özellik bakımından hemde görsel açıdan fazlaa sırıtmıyor.

8smo.jpg
Ben teybi değiştirdim bu teypten takılı gayet memnunum hem özellik bakımından hemde görsel açıdan fazlaa sırıtmıyor.
elbette Aytaç kardeşin tavsiyesi indash bir cihaz da tercih edebilirsin ancak bunlar mekanikleri narin cihazlardır...ben ekranlı bir cihaz düşünüyorsan ya double dın tabiiki çerçeve almak zorondasın yada senin kullandığın compakt ekranlı bir cihaz öneririrm

Back