yandex maps

bakiergul

Onursal Admin
Onursal Danışman Yönetici
Renk
LAL KIRMIZI
arkadaşlar bugün keşfettim süper birsey... aradığınız adresi görüntülü ve 360 derece panoramik olarak görüyorsunuz...şimdilik ana arterler ama yakında tamamının olacağı söyleniyor....rotaları çiziyor ..faan filan googleden indirin bilgisayarınıza kurun..inceleyin ..şiddetle tavsiye olunur...*tup*

:d google amca kızar baki abi😀 rakip firma o😀

bilgi için teşekkürler abi.......

kızarsa ekime....kızmazsa kime ne...zu ha ha ha..iyi uydurdum...aslına yakın...*hehe**hehe**hehe*

AHAHAH sen uydurursun bilirim:d

la sen onu zorlanmadan bulmuşundur😀 zorlansan daha ne cevherler çıkarırsın sen😀

SLM ARKADAŞLAR KAVACIĞI BEN YANDEX DEN BULUP GELMEK İSTEMİŞTİM AMA BENİM ÇOCUK BU RUS SİTESİ PEK GÜVENME DEDİ NOVİGASYANU VERDİ. SLM MEVLÜT AMCA.*clap**comfort**bye*

bilgiler için teşekkürler.

rica ederim. kardeşlerim...

kardeşima baktıraym

paylaşım için teşekkürler

baktır baktır belki senin dobloyuda görürsün oğuz...

abi süpermiş dobloyu göremedik ama kartalı gördüm daha anavutköy falan oralar yapılmamış gop var ama harikaymış

abi süpermiş dobloyu göremedik ama kartalı gördüm daha anavutköy falan oralar yapılmamış gop var ama harikaymış

yakında güncellerler haritayı...yandex in jipi fıldır fıldır dolaşıyor yollarda...son 10 günde iki kere gördüm....

abi bizim lineayı gördm ozaman doblo daha yotu ama adamlar süper yapmış

buldun yani lineayı süpersin.....

yanlız mesajlarını çift yazmışsın tekinisildim kardeşim...bilgine...

buldun yani lineayı süpersin.....

yanlız mesajlarını çift yazmışsın tekinisildim kardeşim...bilgine...

abi arada neden iki tane çıkıyor anlamıyorum

bu resimleri cumartesi çekmişer çünkü bizim arabalr kapının önünde ama çok güzel olmuş yapanın emeğine sağlık

Back