yağlı çekiç uygulaması

xerdalx05

Daimi Üye
herkese iyi akşamlar arabamın yanında kavga edilmesi sonucu resimdeki gibi göçuk meydana geldi ve boyasız yağlı çekiç uygulayarak yapan bir yer buldum fatihte metin usta özlem oto boya diye bir yer benim gibi herkesin memnun kalacağını düşünerek sizinle paylaşıyorum.

saolun güzel bilgi, benim sağ ön çamurluk dengesiz bi motosiklet sürücüsü yüzünden boydan boya 1 cm kadar içerde. bu göçükte düzelirmi acaba boyada bişey yok sadece biraz düzensiz içeri göçtü çekmeyle halledilmedi.

bu yeri cok aradım aksam metin abinin yanındaydım adamın işni severek yapması bana güven verdi acıkcası arabanınsacına o cekiçle vurarak sesi dinliyor resmen. doblocu arkadas tavsiye etti derseniz size yardımcı olur baskasının boyamadan olmaz dediği yeri adam çekiçle yapıyor sana olacakları da önceden söylüyor herşey şeffaf

bi göstereyim aracı o zaman teşekkür ediyorum

tam olarak fatihin neresinde? birde fiyat nasıl siz resimdeki aracı ne kadara yaptırdınız?

benim resimleri akşam facedeki sayfasına koyacak yaptığı işçiliğe göre aldığı parayı hakediyor facede Özlem Oto Kaporta&Boya Servisi diye bakarsanız bulursunuz fatihde itfayenin arkasında surların dibinde

benim resimleri akşam facedeki sayfasına koyacak yaptığı işçiliğe göre aldığı parayı hakediyor facede Özlem Oto Kaporta&Boya Servisi diye bakarsanız bulursunuz fatihde itfayenin arkasında surların dibinde
teşekkürler kolay yerdeymiş

geçmiş olsun...bilgi için teşekkürler

geçmiş olsun.

geçmiş olsun.
benim D1 in de sol ön farın geri tarafında avuç içi kadar bir göçük vardı, Amasya'da vakumlu yaptırdım:
videodaki görüntünün 4. dakikasından itibaren gösterilenlerin hemen hemen aynısını uyguladı.
bir de benzin deposu kapağına yakın bir yerde vardı 25 kuruş kadar bir göçük, ikisine 40 TL. vermiştim..
http://www.youtube.com/watch?v=87KmhdwJom8

Geçmiş olsun bilgilendirme için teşekkürler

geçmiş olsun. yararlı bir paylaşım. usta bulmak en büyük sıkıntı.

geçmiş olsun

autokingler bu işi garntili yapıyor boyaya zarar gelmesine karşın bilginize....

ben eskiden auto king'de ücretsiz diye mini onarım yaptırmıştım. ufacık bir yerdi hem ayrıyetten para aldılar hemde. ufacık yer için komple çamurluğumu ve ön tamponumu boyamışlar. bana anlatılan lokal boya dediler sonradan çıktıki beceremeyip komple boyadıkları aman diyorum orda usta falan yok.

abi asıl ustalar sanayi içinde servisler falan hikaye sanayide çok kalite ustalar var

Back