Yağ Damlatma Sorunu

AlperAkbiyik

Saygın Üye
Adı
Alper
Modeli
Renk
Bal Köpüğü
50.000 yağ değişimine götürdüğümde al muhafazayı usta çıkardı yağ dökülmüş gibiydi sordum yağ damlatmış ama şuan bişe yok dedi yağ göstergesinin altından bi yerdn damladığını söyledi orda nerden damlıyordur... birde siz ya değişimine gittiğinizde muhafazayı vidalardan söktürüyormusunuz yoksa kestirdinizmi adam bana muhafazayı yağı alacağımız yer kadar keselim vidaları söktüğümüzde yalama olur dedi ama pek inanasım gelmedi....

AlperAkbiyik tarafından yazılan metin:
50.000 yağ değişimine götürdüğümde al muhafazayı usta çıkardı yağ dökülmüş gibiydi sordum yağ damlatmış ama şuan bişe yok dedi yağ göstergesinin altından bi yerdn damladığını söyledi orda nerden damlıyordur... birde siz ya değişimine gittiğinizde muhafazayı vidalardan söktürüyormusunuz yoksa kestirdinizmi adam bana muhafazayı yağı alacağımız yer kadar keselim vidaları söktüğümüzde yalama olur dedi ama pek inanasım gelmedi....

ben bakımı yetkili serviste yaptırıyorum.aynı açıklamayı yaparak aynı işlemi yaptılar!hemde daha ilk bakımda!

adamda dedi serviste ynısını yaptırıyor die.. 40000'e kadar servise götürdüm bakımlara 50000'ede götürmüştüm 400 lira masraf çıkardılar sanyide yağını yağ filtresini hava filtresi ve benzin filtresini değiştirdim 150 lira verdim....

Arkadaş ne kadar saçma açmayı beceremiyorsa karter tapasını bozup açacak yeni tapa takacak oda olmadı karter kapağını yenisi ile değiştirecek.....hiç birşey yapamıyorsa ....üsten vakumla emdirip eski yağı yenisini öyle koyacak valla benim aracıma servis böyle yapsa allah belamı versin çıngar çıkarırım.......

Back