yağ ama hangi yağ???

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.

WOAWOA

Yeni Üye
arkadaşlar şimdi sorunu oldu siteye üye oldu yardım istiyor modunda olacağım ama ilerleyen zamanda paylaşımlarımız bunu böyle olmadığını gösterecek.bu siteyi bir müşterim önerdi 2 saattir o kadar çok konu hakkında bilgi edindim ki hepinizin emeğine sağlık.

ben motor yağımı değiştircem 7000 km ve 1 sene oldu yağ olarak ne kullanıyorsunuz ne öneriyorsunuz?ben bunu konularda buraya yazmadan önce araştırdım ama bulamadım tekerrür oluyorsada kusura bakmayın.

arkadaşlar şimdi sorunu oldu siteye üye oldu yardım istiyor modunda olacağım ama ilerleyen zamanda paylaşımlarımız bunu böyle olmadığını gösterecek.bu siteyi bir müşterim önerdi 2 saattir o kadar çok konu hakkında bilgi edindim ki hepinizin emeğine sağlık.

ben motor yağımı değiştircem 7000 km ve 1 sene oldu yağ olarak ne kullanıyorsunuz ne öneriyorsunuz?ben bunu konularda buraya yazmadan önce araştırdım ama bulamadım tekerrür oluyorsada kusura bakmayın.

arkadaşım fiat fabrikası ve servisi doblo 1.3 mjet araçlara 5W40 selenia yağ kullanıyor....

5W40 sabit olmak üzere castrol magnatech yağ kullanan arkadaşlarımızda mevcuttur.onlarda yağdan memnunar...

diğer markaları öneremiyoruz...

teşekkür ederim bu kadar hızlı dönüş beklemiyordum🙂

o zmn turbo dizeller için edge 5/40 falanda kullanabilirz sanırsam?

edge derken castrol edge 5w40 dan bahsediyorsanız kullanabilirsiniz.turbo diesel uyumludur.

ben de en taze fiyati söylim size ... üç gün önce selenia 5/40 yağı 4 litresini 80 tl ye aldım...

konu sonuçlandırıldığından tarafımdan kilitlenmiştiri.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back