Xenon Far

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sak

Azimli Üye
Arkadaslar aracım 2005 model doblo combi premıo araca xenon far taktırcm bılgisi olan varmı h1 h4 h7 h8 ? vs bılen varmı hangısını takıyolar hngısı daha iyi ?

polisi bilmniyorum ama tüvden geçmiyor

arkadaşlar peki sisleri beyaz yapınca muayenede bir sıkıntı çıkıyormu ?

sislerde de xenon olursa muaynede yine söktürüyorlar ama beyaz ampule bişey derler mi bilmem ama bence siler orjinal şekilde kalsın ki görevini yerine getirsin

beni düşündüren de o beyaz sis, siste fayda etmez mi hiç ? led gündüz farı var bende uzaktan çatık kaş gibi duruyor maksat altındaki sisleri de göz misali uyumlu olması için 🙂

bence göstermiyor hiç gerek yok orjinallerin aydınlatması gayet güzel

arkadaşlar peki sisleri beyaz yapınca muayenede bir sıkıntı çıkıyormu ?

benim sisler arabayı aldım alalı beyaz.kimse bişey söylemedi bu güne kadar.

ama beyaz sis ampulü pahalı.tanesi 25 lira (osram)

yağmurda karda siste görüş nasıl

Yok polis karısmıyoda muayenede br sorun cıkarır işte okadar

o zaman muayeneden sonra xenonlarımı tekrar takarım ben...özledim...çok özledim!

ne vardı xenonu yasaklayacak arkadaş...o yasak bu yasak...neymiş bu yaa...altı üstü bi xenon...tırlara bakıyorum yolda,herifler kupadan aşağı komple led şerit çekiyor,kimse bişey demiyor adamlara...bizde de yok xenon yasak,yok arabanın altına neon yasak...bu ne lan?

orjinalliği seviyorum araçlarda fabrikadan nasıl çıktıysa o. Oğlan durmadan taciz ediyor jantları değiştirelim boyayalım vb. D2 premio jantları bence on numara başka jant yakışmaz bu arabaya diyip her seferinde savuşturuyorum elemanı.

abdullah abi doblolrın orjinal jantları gerçekten daha güzel duruyor

Back