Ekrem
Onursal Üye
- Adı
- Ekrem
- Meslek
- Beyaz Eşya
- Modeli
- Renk
- Beyaz
Aracıma Sadece kısalara H.İ.D marka 8000k xenon taktırdım. Akşam yola çıktığımda ise farlarda büyük dengesizlik farkettim. kısa ışık çizgisi daha yukarı baktığı için diğer araçların gözünü alıyordu. sağ ve sol farlar arasında da dengesizlik vardı. Rot-balans ayrı yapan arkadaşlar ayarlar dediler götürdüm kısalar ayarlandı çok da güzel oldu fakat bu ayardan sonra uzunlar da çok aşağıya indi. usta ayarlarken gördüğüm kadarıyla Farların üzerinde civatalı ayar vidaları var ama Hem uzunu hem kısayı birden ayarlıyor.
Bunların ayarını ayrı ayrı yapmamızın mümkünü var mıdır. Çunkü uzunları yaktığım zaman kısa gibi yanıyor ve ileriyi göremiyorum. Bir de Uzunlara da Xenon takmayı düşünüyorum fakar Xenon yavaş yavaş yandığı için sellektör yaparken sorun yaşarım die düşünüyorum. Bunun için yapabileceğim bişey var mıdır.
Bunların ayarını ayrı ayrı yapmamızın mümkünü var mıdır. Çunkü uzunları yaktığım zaman kısa gibi yanıyor ve ileriyi göremiyorum. Bir de Uzunlara da Xenon takmayı düşünüyorum fakar Xenon yavaş yavaş yandığı için sellektör yaparken sorun yaşarım die düşünüyorum. Bunun için yapabileceğim bişey var mıdır.