Würth enjektör temizleyici kullandım, yakıtım arttı.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan edipk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

edipk

Aktif Üye
Adı
Edip KURTULUŞ
Kan Grubu
A RH -
Meslek
Okul Müdür Yardımcısı
Modeli
Araç Yılı
2008
Renk
Gümüş Gri
20 gün önce aracımın filtreleri, yağı, balatası ( 1 yıllık TRV idi değiştirdim, çok ses yapıyordu, bosch aldım) , dış körükleri değiştirdim.Castrol Magnatech 10 -40 yağ bıraktırdım ve yağ filtresini de değiştirdim. Depom full idi, ustam depoya bir küçük Würth enjektör temizleyici döktü. Aracımın çekişi yükseldi ama yakıtı arttı. Yokuşta 16-17 lere kadar çıkıyor. Normal midir? Teşükkürler herkese iyi akşamlar...

Yok mu fikri olan...

1. 10w40 yağ multijet motorun düşmanıdır,
2.si yakıt artma sebebi yağa bağlıyorum yada anlık tüketime bakıyorsunuz, ortalama tüketime bakın

doblo lara 10/ 40 yag kalın oluyor 5/40 olması lazım yag kalın olunca turbo tam randıman vermiyor die biliyorum.enjektör temizleyiciye gelince temizleyici attıgında aracın yakıtı dahada düşer anlık yakıta degil ortalam yakıta bak derim.

neden kalın yağ koydunuz yakıt o yüzden artmıştır wurth katkısı çok güzel bi ürün

Ben yakıt katkısı olarak Petrol Ofisinin aşağıdaki ürününü kullanıyorum 5-6 depoda bir. Aslında geçenlerde servise sorduğumda bunu kullanmamamı ve gerek de olmadığını söyledi.

(link)

ben sadece würthe güveniyorum kaliteli bi ürün

Würt'ü isim olarak biliyorum sadece. Alman malı bu değil mi? Fiyat vs. nedir? Kaç ml. ?

evet alman malı son 35tlye almıştım ml sini bilmiyorurum

Alman malı, 2 boyu var, bu küçük olan boyutu ve 35 TL. Bugün itibariyle yakıtımı ölçtüm. Tümü şehir içi kilometrede 380 Krş yaktı. Elbistan soğuk bir yerdir. Sizce normal mi? Daha önce KM de 310 KRŞ yakmıştı. Bu fark hava şartlarından olabilir mi? Yoksa Würth gercekten enjektörleri temizledi, delikleri açtı ve yakıtı çoğalttı...

Ustamın tavsiyesiyle 10/40 yağ bıraktırdım. Aslında kışa denk gelmesi nedeniyle keşke 5/40 bıraktırsaydım. Diğer yağ değişiminde 5/40 bıraktıracağım. Bu arada mobil marka yağı tavsiye eder misiniz?

servise 40,000 bakımına gitmezde burada yaptırırsam bende mobil koyduracam.servise gidersem selena koydurasım var.

Ustamın tavsiyesiyle 10/40 yağ bıraktırdım. Aslında kışa denk gelmesi nedeniyle keşke 5/40 bıraktırsaydım. Diğer yağ değişiminde 5/40 bıraktıracağım. Bu arada mobil marka yağı tavsiye eder misiniz?
abi mobil çok iyi bir yağ,
kışta geldi keşke o yağı koydurmasaydın. ben 10w40 vardı kışın aracım 1 ay hiç çalışmadan yattı şehirdışındaydım, geldiğimde marş alma sesini duyman lazım motor o kadar yavaş dönüyoki yağ soğuktan kalınlaşmış motoru tutuyo, motor bırak çalışmak istemiyorum diyo resmen 😀 ama yinede tek marşta almıştı. bende bunu göz önünde bulundurarak 0w40 mobil koydum bu sefer 😀 çünkü çok sık şehirdışına çıkıyorum araç en az 1 ay yatıyor

Ben 5.40 Selena koydurdum ancak yokuşlarda araç hala salmıyor kendini vitesdeyken.

Belki de gazlıdan dizele geçtiğim için bana öyle geliyor 😀

Ben 5.40 Selena koydurdum ancak yokuşlarda araç hala salmıyor kendini vitesdeyken.

Belki de gazlıdan dizele geçtiğim için bana öyle geliyor 😀

ondan olmuştur.tüplü kadar salmaz dizel. araç motoru büyükse hiç salmaz bile diyebilirsin.

Back