VW JETTA VE CADDY NİN SATIŞI GEÇİCİ OLARAK DURDURULUYOR

doblo vip premio

İcra Kurulu Üyesi
Yetkili Kişi
Yönetici
Adı
OĞUZ
Kan Grubu
A RH +
Araç Yılı
2015
Renk
BRONZ KAHVE
(link)

vw bil caddy nin sorunlu olduğunu kabul ediyor jetta ve caddy 1.6 tdi satışları geçici olarak duruyor

Eyvah Eyvah.
Dev sirketin başına gelene bak.
Belkide ufak bir dikkatsizlik ,ufak bir ayrıntı yı atlamak nelere mal oluyor.

bakalım sonucu ne olacak

Biz türküz bize bir şey olmaz.

bizim millete ne versen ne yapsan kabullendiği için sorun yok

Yıllarca bu firmaya koşulsuz bağlanıp deli olan arkadaşlarıma hep karşı çıktım. Neden bilmiyorum hiç ısınamıyordum VW'ye. Bu saatten sonra da ısınamam zaten. Bazen her şey para değildir, umarım artık bunu anlarlar.

@oktay_1975

Göz boyuyorlar o zaman. 🙂

şimdi elimizde 2012-2013 cady yada jetta olaydı mahkemeye verip arabayı iade ederdik bindiğimiz kar kalırdı 🙂

Yani çok güveniyordum voswagene.yazık

@wilyimc

Tayfun Türkiye de vw çok abartıyorlar tamam kötü bi araba değil ama abartıldığı gibi bi arabada değil rakiplerinden üstün değil bazıları sanki diğer firmalar yerinde sayıyyor sadece vw gelişiyor gibi düşünüyrlar ama sonuuçlarında görüyoruz turbo arızası dsg arızası kronik arızalar vs

@2012 doblo premio
işleri zor. zarar büyük.
izleyelim bakalım nasıl bir süreç olacak.

Bizim milletimiz ne anlar emisyondan. Katalizör dpf egr vs söktüren milletiz biz. Biz böyle yaptığımız sürece bence vw bisey olmaz. Onlar satmaya devam eder. Millete anlatıyorum böyle böyle emisyon vs adam diyor vw başka binilcek araba mi var diyor. Ne deyim müstahak vw alanlara.

@doblo vip premio

Aynen öyle. Ama görüyoruz ki hızlı giden atın boku seyrek düşüyor. 🙂

Amerika woswosun emisyon değerlerinin yuksek olduğunu yillar öncesinden biliyordu ama sesini cikarmiyordu ne zamana kadar taki merkelin obamaya sert cikisina kadar obamada dursen bana sert cikarsin demi dedi ve olayi patlatti. Simdi Almanya düşünsün bakim ödeyeceği tazminati.mi woswosun itibarini ve piyasadaki bu kadar aracin ne olacagi.
Bu isi woswosun CEO su yillar önce itiraz ettiğinde adama hele sen hoss dediler CEO sesini cikarmadi olay patlak verince istifa etti.
Ben olaya birazda politik baktim. Gelişmeler Nasil olur bilemiyorum.

@Sezgin Tok
ne anlatırsan anlat.millette marka takıntısı var.yeter ki amblem olsun.

passatta da var aynı 1,6 motor ama onu satmaya devam. yarın bir ayar yapıp uydururlar kılıfına.

yeni passattaki motor e6 jetta ve cadydeki e5 motor

Back