Yıllarca bu firmaya koşulsuz bağlanıp deli olan arkadaşlarıma hep karşı çıktım. Neden bilmiyorum hiç ısınamıyordum VW'ye. Bu saatten sonra da ısınamam zaten. Bazen her şey para değildir, umarım artık bunu anlarlar.
Tayfun Türkiye de vw çok abartıyorlar tamam kötü bi araba değil ama abartıldığı gibi bi arabada değil rakiplerinden üstün değil bazıları sanki diğer firmalar yerinde sayıyyor sadece vw gelişiyor gibi düşünüyrlar ama sonuuçlarında görüyoruz turbo arızası dsg arızası kronik arızalar vs
Bizim milletimiz ne anlar emisyondan. Katalizör dpf egr vs söktüren milletiz biz. Biz böyle yaptığımız sürece bence vw bisey olmaz. Onlar satmaya devam eder. Millete anlatıyorum böyle böyle emisyon vs adam diyor vw başka binilcek araba mi var diyor. Ne deyim müstahak vw alanlara.
Amerika woswosun emisyon değerlerinin yuksek olduğunu yillar öncesinden biliyordu ama sesini cikarmiyordu ne zamana kadar taki merkelin obamaya sert cikisina kadar obamada dursen bana sert cikarsin demi dedi ve olayi patlatti. Simdi Almanya düşünsün bakim ödeyeceği tazminati.mi woswosun itibarini ve piyasadaki bu kadar aracin ne olacagi.
Bu isi woswosun CEO su yillar önce itiraz ettiğinde adama hele sen hoss dediler CEO sesini cikarmadi olay patlak verince istifa etti.
Ben olaya birazda politik baktim. Gelişmeler Nasil olur bilemiyorum.