Dayanisma
Yeni Üye
- Adı
- Yaşar Dağ
- Kan Grubu
- B RH +
- Meslek
- Emekli Öğretmen
- Modeli
- Araç Yılı
- 2013
- Renk
- Beyaz
Bendede aynı problem soğuk havalarda oluyor 1 ve 2. viteste biraz kullandıktan sonra düzeliyor çözebilmiş değilimBende de D2 Var İlk Başta Geriye Geçerken Oluyordu Sonra 2. Vitestede Olmaya Başladı Vitese Geçmiyordu Nerdeyse, Baskı Balatayı Değiştirdim Sorun Düzeldi
Baskı Balata dan Kaynaklı Bir Sorun Olabilir Bende de Oluyordu Değiştirdim Şuan Sorun DüzeldiBendede aynı problem soğuk havalarda oluyor 1 ve 2. viteste biraz kullandıktan sonra düzeliyor çözebilmiş değilim
Aynısı benimde oluyor 1 km gittikten sonra biraz düzeliyorBendede aynı problem soğuk havalarda oluyor 1 ve 2. viteste biraz kullandıktan sonra düzeliyor çözebilmiş değilim
Bilgi için teşekkürler 👍Vites selektörleri aşınmış olabilir. Yağınızı mutlaka kataloğunuzda ne yazıyorsa o yağ ile zamanında değiştirin.
Ben Baskı Balatayı Ve Motor Kulağını Değiştirdim 1 Ay Oldu Motor Kulağını Değiştirmemin Sebebi Araç Rölantide Çalışırken Takır Takır Sesler Geliyordu İçeriye Rahatsız Olmaya Başladım Bir Zaman Sonra Baskı Balatada Biticekti Nerdeyse Geri Vitese Geçmiyordu Hiçbir Zaman Değiştirdim 1 Ay Önce Şuan Bir Sıkıntımız Yok Çok ŞükürBendede aynı problem soğuk havalarda oluyor 1 ve 2. viteste biraz kullandıktan sonra düzeliyor çözebilmiş değilim
Merhaba fiyat konusunda ne kadar tuttu acaba?Ben Baskı Balatayı Ve Motor Kulağını Değiştirdim 1 Ay Oldu Motor Kulağını Değiştirmemin Sebebi Araç Rölantide Çalışırken Takır Takır Sesler Geliyordu İçeriye Rahatsız Olmaya Başladım Bir Zaman Sonra Baskı Balatada Biticekti Nerdeyse Geri Vitese Geçmiyordu Hiçbir Zaman Değiştirdim 1 Ay Önce Şuan Bir Sıkıntımız Yok Çok Şükür
1600 TL Baskı Balata 300 Lirada Motor Kulağı Tuttu 800 Lirada İşçilik VerdimMerhaba fiyat konusunda ne kadar tuttu acaba?
Motor kulağını değiştirince titreşim azaldımı bizim araçta rolantide titreşim varBen Baskı Balatayı Ve Motor Kulağını Değiştirdim 1 Ay Oldu Motor Kulağını Değiştirmemin Sebebi Araç Rölantide Çalışırken Takır Takır Sesler Geliyordu İçeriye Rahatsız Olmaya Başladım Bir Zaman Sonra Baskı Balatada Biticekti Nerdeyse Geri Vitese Geçmiyordu Hiçbir Zaman Değiştirdim 1 Ay Önce Şuan Bir Sıkıntımız Yok Çok Şükür
Benim başıma geldi motor kulağını değiştirdim saat gibi şimdi maşallah. Önceden ta içerden hissediyordum 1.6 titretmesini.Motor kulağını değiştirince titreşim azaldımı bizim araçta rolantide titreşim var
Benimde Rölantide Titreşim Vardı Takır Takır Ses Geliyordu Rölantideyken, Ama Yolda Giderken Bi Sıkıntı Olmuyordu Motor Kulağını Değiştirince Rölantide Titreşim Ses Vs KalmadıMotor kulağını değiştirince titreşim azaldımı bizim araçta rolantide titreşim var
Ne kadar tuttu sizin araç ? bizimki 1.9 JTD ne kadar tutarBenimde Rölantide Titreşim Vardı Takır Takır Ses Geliyordu Rölantideyken, Ama Yolda Giderken Bi Sıkıntı Olmuyordu Motor Kulağını Değiştirince Rölantide Titreşim Ses Vs Kalmadı