Vernik Atması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan edim55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

edim55

Yeni Üye
Adı
adem köksal
kar yağışından önce aracın kaput ve tavanında çok az vernik atması vardı bu kar yağışından sonra aracın üzerindeki karları temizledikce vernik daha çok attı. bu durumda boya haricinde verniğin daha çok atmasını önleyici bir ilaç veya herhangi bir şey varmıdır. kaportacı tek çözüm boyamamız gerekiyor diyor bende sırf vernik atmasından boyatmak istemiyorum. haliyle satarken tavanda ve kaputta boya varsa kesin kaza gözüyle bakılıyor. bu konuda yardımcı olacak olan varmıdır.

Pek yapacak bişey yok aslında birkaç kaportacıya daha götürüp sorun. Çaresi yoksa ya boyatacaksınız yada öyle bırakacaksınız.

boyatmaya içim el vermiyor, kar yağışından önce pek umursamadım vernik atmasını çünkü ilerlemiyordu fakat kar yağışıyla ve soğukla beraber soyulmaya başladı. yazın güneşte yanarız derimiz soyulur gibi arabanın verniği soyuluyor çok çirkin görüntü oluşmaya başladı. samsunda gerçekten işinden anlayan doblodan anlayan kaportacı, motorcu, eletrikçi ustası varmıdır acaba

@edim55
Abim gecmis olsun ayni renk bendede var kar cok mu durdu üstünde

Malesef aynı sorun bendede var öyle kullanmaktan başka bir yolu daha var ya kaplama yada dipart 😉

Aynen malesef öyle kullanıyorum

Back