Yardım Uzunları açınca kısalar sönmüyor birlikte yanıyor

OFLURECEP

Azimli Üye
Doblo
Adı
Recep
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
Modeli
Premio
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2009
Renk
BOLERO KIRMIZI
Merhaba,

Muayene geldi, böyle bir durum var, uzunları açınca kısalar sönmüyor, ikisi beraber yanıyor.

Bu normalmi, önceki araçlarda uzunları açınca kısalar sönerdi. Bu aracı bilmediğimden sorayım dedim.
Eğer bir kusursa muayeneden geçerimi bu şekilde.

Araç 2009 1.3

kısalar sönmez ki zaten iki birden yanar bu bütün araçlarda böyle motorsiklet lerin bazıları hariç

kısalar sönmez ki zaten iki birden yanar bu bütün araçlarda böyle motorsiklet lerin bazıları hariç
Daha önce tofaş kullanıyordum, onda sönüyordu, ondan şüphelendim.
Yavaştan alışacağız yeni nesil araçlara 🙂

tofaşların hepsimi öyleydi hiç dikkat ettin mi diğer Tofaş lara

tofaşların hepsimi öyleydi hiç dikkat ettin mi diğer Tofaş lara
Diğerlerine dikkat etmedim bende 2001 1.6 ie vardı, öyleydi ve muayenede birşey demediler hiç.

Diğerlerine dikkat etmedim çünkü genelde tofaşların sistemleriyle çok oynuyorlar, mesela sis farlarını kısalar yanmadan aktif edenler var vs..

Benimkinde de uzunları açınca sisler sönüyor diye hatırlıyorum.normali böyledir herhalde çokta ilgilenmemistim😁

Benimkinde de uzunları açınca sisler sönüyor diye hatırlıyorum.normali böyledir herhalde çokta ilgilenmemistim😁
öyle, normalde sis farları açılınca kısa ve uzun lambaları kapatılır ki sis lambaları alttan yolu aydınlatsın, kısa ve uzun lambalar sise ışık vurup sis bulutu yapmasın diye.

çoğu araçta orjinalde böyle, sis açılırsa farları kapatır, lakin beyinlerden şeylerden bizim arkadaşlarımız özellik katıyor hepsi birden yanıyor

Back