Uzatılmış Garanti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EAB53
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

EAB53

Onursal Üye
Adı
Ekrem Bal
Modeli
Renk
Beyaz
Aracım 2012 model ve Ağustos 2015'de garantisi bitecek. Uzatılmış garantiyi önerir misiniz? Şahsen 2004 model hyundai aracımın baskı balata setini bile gidip yetkili serviste değişen biri olarak sanayi eşrafına çok da güvenemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Ben de bir soru soracağım. Aracım 2010 model garantisi bitmiş durumda ve ilk sahibi değilim . Ben garanti uzattırabilir miyim bu durumda ? Grantisi olmayan aracın garantisi olur mu 🙂 93-94 küsür binde araç

Malesef Yasır aracın garantısı dolmuş. Zaten araçlar 2 yıl garantı oluyor birde uzatma olsa 3 eder senin araç 4 yıllık olmuş.

Mustafa Abi fiatta garanti 3 yıl 150bin km

garanti bittiminden süre geç,ince garanti uzatılamıyor bittiği gün uzatılabilir

@doblo vip premio

Oguz bilgi için teşekkür.

uzat istersen beya

ama uzatılmış garantiden ilk 3 yıllık garanti gibi beklemeyn herşeye kullanıcı hatası diyorlar

3 yıl içinde de dis gostermezsen yine kullanıcı hatası diyorlar 🙂

@BISMARCK

kesinlikle öneririm kardeşim facebook sayfamızda bununla ilgili 10numarafiat kampanyası paylaşmıştım indirim vardı uzatılmış garanti de

Ben yaptırdım aklımda kalacağına 300 lira eksik olsun.
Sizin yerinize olsam yaptırım
Kazası belasiz.

bizide telofon ile aramışlarda hatta kampanya vardı yaptırmadık ama keşke yaptırsaydık belki lazım olur:acpsnr:

Nacizane fikrim yaptırılması yönünde

Geçen ay 200 TL'ye aracın garantisini 1 sene daha uzattım. Ağustos 2016'ya kadar uzadı garanti.

Servisler 100 200 fazla istiyor ama temiz iş yapıyor. Ben bursa'da sanayi bölgesinde oturduğum için çok sayıda tanıdığım insanlar var.. Sana kalmış bişey, Sağlam bir adamın varsa hiç uzattırma, eğer yoksa uzattır servis yapsın..

Adamım da yok tanıdığım da 🙂 Tanıdık olsa da en azından servis yaptığı işin arkasında. İçi rahat oluyor insanın.

Aynen servis'te hatasız oluyor ama dediğim gibi fazla ücret alıyorlar. Yinede sen bilirsin

Servisin yaptigina cok guvenmeyin ben guvenmiyorum sanayide daha iyi ustalar olabiliyor suan gittigim servistwn memnunum ama

Bende servise gitmim sevmim servisi. 🙂 Onun yerine sanayide Cemrem Oto da Ali ustam var. Fiat dan ayrılma ustadır.

Ben uzattım memnunum. Şöyle söyleyeyim 4 ay önde blue me arızalandı, değiştirdiler garantiden 1000 tl dediler. Ben gaarntiyi 200 tl ye yeniledim. Yani ben parasını çoktan çıkardım. Benim araba 60000 km de ve 2011 model. bu ikici kez uzatma.

Back