Uşaklı Doblocular Buraya :)

engin_64

Aktif Üye
Merhaba Uşaklı Doblocuları Buraya Bekliyorum Gerci Benden Başka Uşaklı Varmı Forumda OnudA bilmiyorum Ama 🙂

yavaş yavaş toplanıyoruz..İllaki uşaklı vardır..Olmazsa siteye katkıda bulunarak mesaj sayınız ile birlikte il temsilciliği alabilirsiniz..

@polat_6464
Hoşgeldin keyifli forumlar

Manisa ile izmir size yakın gitmeler gelmeler yapın orayada kardeşim polat linke tıklayarak ziyaret et.

(link)

(link)

Uşak dan slmlar hemşeriler premio yla yine doblo ailesindym birlikte buluşmalar etkinlikler piknikler düzenlemek organize etmek istiyorum uşakdaki arkadaşlar bnmle buradan yada facebookdan iletişime geçerseniz uşaktaki sayımızı artırabiliriz burada da çok fazla doblo var ama steacker arıyo gözler
bnde böyle sizde nasl bilmyrm ama eğlenceli güzel arkadşlklar dostluklar kurablrz tanışma etkinliğiyle semaverde çay fln yapıp başlayablrz mesela başka fikirleri olan arkadaşlar olursa saygı duyarak fikirlerinizi dinleyip oylama yapıp seçenekleri çoğaltabiliriz

uşağa selamlar hosşgeldin abi

Hoşbulduk kardeşim a.slm

@gokay34
öncelikle profil ayarlarından avatar yükleyin
dedikleriniz içinde Uşaklı doblocuları forum ve facebookta buluşturup tanışıp kaynaşma sağlayın sonra çaylar gelir

Uşaklı doblocu arkadaşlar kardeşler selamınaleyküm cümleten kimler var forumda bi tanışalm

@gokay34
ankaradan aleykümselam

Aleyküm selam başkanım uşak için çok çalışmak gerekicek🙂

Hayırlı nurlu cumalar.

Back