Üç araçtan sizce hangisi?

elnino11

Azimli Üye
Adı
HKN
Modeli
Renk
s
Arkadaşlar araç almayı düşünüyorum. Sizce 1-) 2009-2010 model Opel Astra 1.3 TDCI Sedan 2-) 2009-2010 model Ford Focus Sedan (link)ya Hatchback 1.6 TDCI 3-) 2008-2010 model Toyota Corolla 1.4 D-4D

hepside güzel en temiz ve kafanıza hangisi yatarsa onu alın.opel vergide de avantajlı.

Patronuma ait 2007 Model Ford Focus vardı, 2009-2010 ile aynı özellikte sayılır. Gayet iyi bir araba. Yakıt ve performans konusunda tatmin edici. şehir içi 25 kurus yakıyordu, performansı da cabası 🙂 Şuan binek bir araç düşünüyor olsam ilk bakacağım araba Ford Focus'la Fiat Bravo olurdu.

Bence toyota uzun vadede hepsini gömer az yakar çok kaçar çokta sağlamdır digerlerine göre özellik bakımından biraz boştur ama usta batırandır

Eski bir focus kullanıcısı olarak sana tavsiyem bi aracta sürüş keyfi arıyorsan donanım ve kalite arıyorsan focus ve astra en iyi seçeklerden. Birde titanium x alırsan tadından yenmez. 110ps lik tdci motor iyi yürüyor ve az yakıyor. Şehir içi yakıt kasmadan %5.3 6lt rahat rahat gezersin. Astra da cosmo dolu pakettir çakma cosmo ya dikkat et 6 ileri olduğu için şehir içi hantal kalıyor. Yılda 15.000km geçmiyorsan şiddetle benzinli astra al. Toyotada genel olarak sert plastik ve donanım zayıf.

@Sezgin Tok
Memurum ben ve araca haftasonu ancak biniyorum. Yılda 15000 km binmiyorum açıkçası, 10000 km civrında yapıyorum o da Eskişehir-Bilecik arasında git gel yaptığımda. Benim için bagaj önemli malum bebek var. Sedan Astra ile Focus arasında kaldım karar veremedim daha

Bagaj litre açısından pek bir bilgim yok ama uzun yol yapıyorsan ve yılda 15.000km geçmiyorsan benzinli tavsiyemdir. Birde hatcback bagaj bana daha kullanışlı geliyor çünkü bagaj pandizotunu çıkardığınızda yükseklik avantajı oluyor. Sedanda yükleme ağzı yüksek değil.

Focus ve astra alırken kesinlikle detaylı expertiz yaptırmayı sakın unutma. Çünkü piyasada baktıysan neredeyse boyasız ve kazasız yok gibi ve genel olarak kmler yüksek piyasada uyanık zanneden çok dikkatli ol.

focus yada corolla ikisi arasında karar vermek zor gerçekten ikisininde biribirine karşı avantajlı yanları var

Back