Tüketici Hakem Heyeti...

Musa ATASEVEN

Onursal Çankırı Yöneticisi
Başka Araç
Adı
Musa
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Başka Araç
Modeli
Diğer Model
Araç Yılı
2009
Arkadaşlar Tüketici hakem heyetine başvurum sonuçlanmış. Bundan sonraki işleyiş nasıl olacak bilmesemde sizde boşvermeyin, sadece ilçenizdeki tüketici hakem heyetine gidip oradaki hazır dilekçeleri doldurun derim. derim. Birde kesilen tutarı belgelemeniz şart tabi ki. Bende ki 60 TL o tutar (makbuz bedeli) . Onu da yazmıştım dilekçeye 😉

k1_001.jpg

Kredi masraf iadesini bende 850.00 TL aldım.

Muracaat eden herkes alabiliyor.. Emsal oldu kararlar..

ben avukata vermiştim hala bekliyorum 1 yıl oldu

@kardelenkurt

Bende avukata verdim ama bu kadar sürmedi.

@Omer Akdemir

Yok o dedigin degil. 😀 😀 canını sevim senin. Bankadan çekilen kredının masraf parası. 😀

@Omer Akdemir

😀 😀 Kırmızıya kaedeş diyosun.

Aklımda var zaten Mustafa abi kırmızıya kırmızı bir kardeş 😀 ( Bmw 3.16 - 3.18 - 3.20 94 kasa e36 hayalimde )

@Omer Akdemir

Hayırlısı olsun Ömer. Allah gönlüne göre vere

@Omer Akdemir
Allah gönlüne göre versin inşallah

@Omer Akdemir
Kredi masrafı bu. Sadece dediğimi yapman yeterli.

arkadaslar bana karar geldi hak ettik diye ama nasıl alıcam nerden alıcam anlamadım alabilen varmı nereye gonderiyorlar parayı malum bu banka degil ki subeye dayanalım 🙂

@buldas
sanırım kararı bankaya gönderin
kabul etmezler ile ilamlı icra takibi başlatacaksınız icra müdürlüğünden

Ben 3 bankadan hak kazandım akbanktan aldım Vakıfbank ve HSBC den bekliyorum karar geleli 2 ay oldu. Sana gelen karar yazısından bankalarada gidiyor Bankalara git görüş. Bilgilerini güncelle cebine sms geliyor öyle gidiyorsun parayı almaya.

@mesut170
helal olsun 😀

Bankanın dönüş yapması uzun sürüyor. Ama dönüş yapıyor sonunda Mail, sms veya telefon ile.

Bende avukat araciliyla 4 bankadan aldim.

Tuketicİden iki kez faydalandim. 1 taplet 1 araç rodyosunu yenisiyle değiştim.

Back