triger sorusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dwght
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dwght

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar.Bizde 2003 senesinde Sıfır aldıgımız 1.9 Jtd doblo var
suanda 80.000 de Triger Kayışı bizde zincir mi yoksa kayışmı?
sanırım 1.3 multiyetlerde Zincirmiş o yüzden değişmeye gerek duymuyomuş
ve kayışın ne zman değiştiriceği hakkında lütfen cvp yazarmısınız.
simdiden tsk ederim.

arkadaşım benim bildiğim kadar senin ki kayışlı ve 60.000 de değişmesi gerekir. Ama sen yine de foruma uğra sık sık ustalarımız en doğru cevabı verecektir.

ayrıca profilini spam olmayacak şekilde doldurursan sevinirim.

dwght tarafından yazılan metin:
Merhaba arkadaşlar.Bizde 2003 senesinde Sıfır aldıgımız 1.9 Jtd doblo var
suanda 80.000 de Triger Kayışı bizde zincir mi yoksa kayışmı?
sanırım 1.3 multiyetlerde Zincirmiş o yüzden değişmeye gerek duymuyomuş
ve kayışın ne zman değiştiriceği hakkında lütfen cvp yazarmısınız.
simdiden tsk ederim.

senin aracının triger kayışı değişme zamanın gelmiş 90,000 km 5 yıl dır değişme aralığı ben senin yerinde olsa değiştiririm çünkü koptuğu zaman baya masraf açıyo en son 120,00 km de 2004 doblo kayış kopardı müşterimizin 1500 2000 ytl arası para gitti zaten yıldan dolmuş kauçuk esaslı olduğu için değiştirmelisin ayrıca siz hangi ildensiniz izmir ise yardımcı olurum değiştirme konusunda

cvplarınız için tsk ederim.Ben amasydayım.burdaki en yakın servis merzifonda.yani ilçede.
yani diyosunuz ki kayış var zincir yok.cünkü biraz araştırma yaptım.1.3 lerde zincir varmış.

zincir ses yaparsa değişir değiştirmek isteyen bana başvursun fiyatı 140 ytl sadece zincirin işçiilk hariç özel kileme aparatları olmadan zor değiştirir sentesi kaçar her 60.000 km de bir zincir az da olsa uzuyor bi kontrol etmek gerekir aparatlarla ayarlanıp tam senteye getirilirse perfomas kaybı da olmaz aksi taktirde güç kaybı söz konusu bilginize opel comboda aynı bilginize multijet cdtı motorlar için

Back