Triger degisimi ucreti

Trigeri serviste değiştirin.Yan sanayi parça veya işçilik hatasında motor tamiri yaptırırsınız boşuna risk almayın.Yetkili serviste %5 indirim yapma yetkileri world karta da yanılmıyorsam 7 taksite kadar bölüyorlar.Yetkili serviste 100-200 fazla verirsiniz fakat yapılan işte parçada garanti kapsamındadır.

Verdiginiz bilgi için teşekkürler serviste yapilan işçiliğin ve parcanin garantili oldugunu biliyorum fakat ucret nekadar tutar onu ogrenmek istiyorum

@Serkan--35 h 5250
Aracınızın şasi numarası ile yetkili servise gidin fiyat alın tabi indirimleri de yaptırın varsa araya bir tanıdık koyarsanız çok daha uyguna sanayi fiyatına yakın bir fiyata yaptırırsınız.Triger devir daim gibi kayışları yetkili servise değiştirin.

@Serkan--35 h 5250
Aleyküm selam sanayi de yaptırırsan set 250₺işcilik 250₺ idi 6 ay önce şimdi nekadar sormak lazım

Trigeri nezaman değiştirmem gerektiğini nasıl öğrenebilirim?

Kayışı görebilmeniz mümkünse (üzerinde muhafaza olabiliyor.) üzerinde kılcal çatlaklar var ise değişmesi lazımmış serviste söylemişlerdi. Bende 2. el aldığım aracımı eski sahibi de ne zaman değiştirildiğini bilmiyordu. baktık ve çatlaklar olduğu için değiştirdik.

Triger ve devir daim kayışının kopması demek yarım motor yaptırmak demek yani üst kapağın açılması demek.Hiçbir usta fabrikasyon ayarda motoru kapatıp üst kapağı sıkamaz.Yani kurt ağaca bir defa girerse o ağaçtan hayır gelmez kısacası.

Merhaba arkadaşlar ilk defa doblo kullanacağım aracı dün aldım 2013 1.3 mjet d3 ikinci el olduğu için triger devirdayim sıvı bakım filitre gibi parcaları yenilemek istiyorum bu bana cok mailyet cıkarır mı teşekkürler

@Rüstem59
km kaç. 1,3 ler zincirlidir.filtreler ve sıvılar üzmez sizi fiyat uygundur. eçparça sponsorumuzdur. fiyat alabilirsiniz.aracınız hayırlı olsun.

@MEHMET78
Teşekkür ederim 116 binde

@Rüstem59

Bariz sıkıntısı yok ise 150 bin 160 bin e kadar yolu var. Fabrika kayışa bile 120 bin km vermiş. 100binde değişsse o da ideal dir.

@fthpl
Birkaç arkadasa sordum servis pahalı özel serviste yaptır paran cebinde kalsın dediler ne yapmalıyım bilemedim

Evet servis daha fazla ücret çıkarır benimde tavsiyem iyi bir usta bulup dışarıda yaptırmanızdan yana. Bölgenize göre forumumuzdan da yardımcı olurlar.

Benim de 350bin de değişicek İzmirde sanayide yaptırmayı düşünüyorum.

İmkanınız ve vaktiniz varsa istanbulda yaptırın forumun sponsoru var diye biliyorum.(Ankaradaymış)

Teşekkür ederim Tekirdağda işin erbabı iyi usta bilen varmı?

çok masrafı olmaz ben hava filtresi fln full değiştirdim 1000 tl fln tuttu

@Serkan--35 h 5250
Selamun Aleyküm @Serkan--35 h 5250 rica etsem Profil resmi yüklermisiniz biz görsek sizi ve aracınızı tanıyamıycağız
keyifli forumlar

@Rüstem59
hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin

Back