Yardım ***Triger değişim***

Uğurdoblo

Yeni Üye
Doblo
Adı
Uğur
Kan Grubu
A RH +
Meslek
t.ressam
Aracınız
Doblo
Modeli
Panorama
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2013
Renk
beyaz
MERHABALAR HAYIRLI GÜNLER
BENİM 1.6 105 BG DİZEL DOBLOM VAR TRİGER KAYIŞININ DEĞİŞMESİ GEREK NASIL BİR YOL İZLEMELİYİM NELERİN DEĞİŞMESİ GEREK HANGİ ÜRÜNLER KULLANALIYIM BİRDE ÖNERECEĞİNİZ USTA VARSA SEVİNİRİM BU KONU HAKKINDA PEK BİLGİ YOK RİCA ETSEM YARDIMCI OLURMUSUNUZ

Yanlış bilmiyorsam kayış yok zincir var sanırım triger de değişmesi gerektiğini gösteren en belirgin özelliği çalışınca ses yapması eğer ses yapıyorsa opar marka kullanmıştım ben gayet memnun kaldım Ankara da önerebileceğim bir usta yok malesefki

1.6 lar kayışlı.serviste yaptırmanızı öneririm.

Serviste 1.6 triger seti en son 3000 kusurdu fiyati. Sökme takma dahil

MERHABALAR HAYIRLI GÜNLER
BENİM 1.6 105 BG DİZEL DOBLOM VAR TRİGER KAYIŞININ DEĞİŞMESİ GEREK NASIL BİR YOL İZLEMELİYİM NELERİN DEĞİŞMESİ GEREK HANGİ ÜRÜNLER KULLANALIYIM BİRDE ÖNERECEĞİNİZ USTA VARSA SEVİNİRİM BU KONU HAKKINDA PEK BİLGİ YOK RİCA ETSEM YARDIMCI OLURMUSUNUZ
Sponsorumuz ünlü oto var yedek parça için yardımcı olur hangi ildeyseniz
(link)

Son düzenleme:
Yanlış bilmiyorsam kayış yok zincir var sanırım triger de değişmesi gerektiğini gösteren en belirgin özelliği çalışınca ses yapması eğer ses yapıyorsa opar marka kullanmıştım ben gayet memnun kaldım Ankara da önerebileceğim bir usta yok malesefki
1.3 Mjet ZİNCİRLİ
1.6 Mjet KAYIŞLIDIR

Hocam ben yeni degistirdim triger setini ve alternator kayislarini gergilerini triger seti ile birlikte mutlaka devir daimide degis oncelikle eger maddi acidan mumkunse parcalari mutlaka orjinal al cunku dayco marka 300 tl orjinal 600 tl idi triger seti devirdaim yerli vardi 150 orjinal vardi 300 tl idi buraya kadar motorun icinde egerki alternator kayisininda vakti geldi ise takim olarak degismeni tavsiye ederim benim grank a bagli olan kasnakta bozuktu onuda degistim 600 tl orjinal yerlisi 300 tl idi ama yerli olan cok dandikti daha sonra gergi kutukleri 30 ar tl idi 2 adet var bide gergi rulmani var onunda en kalitelisini almaya bak benim ustam bu saglam degismeyelim dedi tamam dedim ama araba calisirken rulman ses yapti onuda degistik 220 tl velhasil maliyeti isclikle birlikte 2600 tl oldu servis 4000-4500 fiyat cikarmisti bunlar icin

Arkadaşlar Resmi SPONSORUMUZ FİAT’tan BÜYÜK KAMPANYA VAR
B942E057-E1AC-4B06-BDBD-55E75131B87C.jpeg

Back