baracuda2008
Yeni Üye
Geçmiş olsun yokmuydu garantisi2017 aracim 50000km de.sorunsuz kullaniyordum.bi sabah bindim kontak cevirdim calismadi ugrastim calismadi.tamirciye cekiciyle goturdum.egr hayasi verdi temizledik.olmadi bilgisayarla bakildi sente atlamis .nedir bu arac bu kdr mi dandik .
Yok ustat.gece park ettim sabah ise gidicektim kontak cevirdim.cakismadi 4 veya 5 kez denedim.olmasi cekiciyke tamirciye goturdumAracı vurdurdunuz mu?
Bende saticam yapilsin bidaha fiat miat almam .Geçmiş olsun.bendede 2017 trekking var suan 96000 binde aracın tek kullanıcıyım.3yıldır çok sorun yaşadım sürekli servise gittim durdum bi ara birmotta çalışmaya başladığımı düşündüm.her marka ticari araç sahibi oldum ama doblo en kötüsü.yada benim kısmetim mi bilemedim.kredi borcu olmasa çoktan satardım.
Herkese kazasız hayırlı sürüşler dilerim.
Bendekide 2017 / 10.ayda aldim .ilkdefa ariza yapti ve buyuk soruncikti.sente atmis .subaplar egildi sanirim.pztesi ust kapak sokulcek .kronik diolar kronik yerine dandik demek daha dogru .50000 de atac tek kullanici .aile araci olarak kullaniyorum insallah cozukur kisa suredeGeçmiş olsun.bendede 2017 trekking var suan 96000 binde aracın tek kullanıcıyım.3yıldır çok sorun yaşadım sürekli servise gittim durdum bi ara birmotta çalışmaya başladığımı düşündüm.her marka ticari araç sahibi oldum ama doblo en kötüsü.yada benim kısmetim mi bilemedim.kredi borcu olmasa çoktan satardım.
Herkese kazasız hayırlı sürüşler dilerim.
Bizdeki sansBende de 2015 model trekking var. 87700 de Allah şükür bir masraf cikartmadı. Bakımdan bakıma yetkili servise götürdüm. Arada ufak tefek bir şeyler oldu onlarda her araçta olan şeyler.
Demezler siz gidin serviseGatantisi var .dicekleri belli kullanici hatasi.
Allah esirgesin toprağım 😊 İnternette çok sık görüyorum pekçok marka Araç 300.000 üstü motor yapılı olarak yazıyor. Fiorino da yağ yakma , duman atma, hararet vb durumların hiçbirisi yok çok şükür. Bu araçlar bu kadar bozuk yollarda , tozlu yollarda bu kadar verimli iken Büyükşehirde toz toprak görmeyen araçlar nasıl motor yiyor anlamıyorum.Toprağım maşallah. Nazar değmesin. Nazardan korkarım.
Bizim makineler hep gözde. Nerde görseler km mi nazar veriyorlar 🙂)
Kazasız belasız gynler hepimize. 360k yaklaştım. Senin fio yu geçerim ins motor yapmadan🙂
Bakımlar zamanında yapılmazsa fark etmez.Allah esirgesin toprağım 😊 İnternette çok sık görüyorum pekçok marka Araç 300.000 üstü motor yapılı olarak yazıyor. Fiorino da yağ yakma , duman atma, hararet vb durumların hiçbirisi yok çok şükür. Bu araçlar bu kadar bozuk yollarda , tozlu yollarda bu kadar verimli iken Büyükşehirde toz toprak görmeyen araçlar nasıl motor yiyor anlamıyorum.
Aracın hava filtresini söktüğümüz zaman yere atınca ortalık toz duman oluyor adeta. Çünkü tarla ve patika yollarında ne kadar toz varsa emiyor. Ancak asfaltta kullanılan aracın hava filtresi sıfır gibi bizim araçlara göre. Ne toz çıkıyor ne sap çöp çıkıyor.Bakımlar zamanında yapılmazsa fark etmez.
Yağ 10.000 de değişecek adam değişmiyor. Filtre değiştirmiyor eskiden yağ filtresi 2 sefere bir değişiyorlardı. En önemli unsur yağ ve filtre.bizde 77 model traktör var hâlâ rektefiye görmedi canavar gibi devam.ama her sene yağı filtreleri değişir.Aracın hava filtresini söktüğümüz zaman yere atınca ortalık toz duman oluyor adeta. Çünkü tarla ve patika yollarında ne kadar toz varsa emiyor. Ancak asfaltta kullanılan aracın hava filtresi sıfır gibi bizim araçlara göre. Ne toz çıkıyor ne sap çöp çıkıyor.
Ben şahsen çok memnunum araçlardan. Bakımını zamanında da yaptırsak birde kullanılan şartlar var.