tomtom navigasyon aparatı

dream34

Azimli Üye
Herkese ıyı aksamlar arabamda blue&me tom tom paketı var navigasyonun servıste 2000 tl oldugunu soyledıler taktırmadım.. teknosadan tomtom navıgasyon aldım ama ıcınden doblo ıcın takma aparatı cıkmadı..bu aparatı nerden bulabılırım??

zaten arabaya özel aparat koymzlar onu servisten bulabilirsiniz

sagolasın.. satıs sorumlusu bayan problemlı cıktı.. banada burda cok pahalı dısardan aynısını daha ucuza alırsınız ve anlasması oldugu ıcınde aparatı ıcınden cıkıyo demıstı ..

ozaman belkide vardır araştırmak lazım aldığınız yere sorun

bence içinden çıkması saçma olurdu. çunki her tomtom alanın doblosu yok. dolayısıyle gereksiz parça gözüyle çöpe gider. servisden araştırmak gerekir

Arkadaslar Araştıran Varmı Aranızda ?

araştırdım arkadaşım .. istanbul içinde fiat yetkili servislerine sordum ek olarak satılmıyor dediler o aparatın olması icin bana verilen fiyat aralığı 1000 ile 2000 tl arasında .. istanbul içinde yetkili servislerin hepsini aradım nerdeyse hepside aynı seyi söylüyor ..

Gerek Yok 600 - 700 TL Arasında Muhteşem Navigasyon Cihazları Var Hemde Cama Vakumlu Aparatla Birlikte...

sadece ayağı satmıyorlar.Ancak navi ile beraber satıyorlar ona da 1000 lira istiyorlar.O paraya navi li double teyp alınır takılır zaten.bu soygunculuğun kibarcası maalesef

sadece ayağı satmıyorlar.Ancak navi ile beraber satıyorlar ona da 1000 lira istiyorlar.O paraya navi li double teyp alınır takılır zaten.bu soygunculuğun kibarcası maalesef
*tup*

*clap2**tup*

merhaba mersinde serviste 1100 tl ye satılıyor.ama burada sadece takma yerini bir plastik kalıp tornacısı yapabileceğini söyledi gelişmeleri paylaşacağım

Back