Teyp.. yardım

Kubilay67

Azimli Üye
Arkadaşlar aracımdaki tesisat için iyibir teyp bakıyorum ekranlı... ama bir türülü karar veremiyorum aracımda ufak tefek birkaç değişiklik yapacağım için teyp i de yenilemeye karar verdim şuanki teyp im kenwood istediğim verimi alamıyorum NAVİTECH DTV-7500 düşünüyorum yada JVC AVX1yada2 Düşünüyorum bu teypler hakkında bilgi sahibi iseniz yardımcı olurmusunuz arkadaşlar ?

Kesinlikle JVC serisi teyp kullanmanı tavsiye ederim. Yıllarca Pioneer,Navitech,Kenwood,Sony marka din,indash ve double din teyplerini kullandım.
En temiz sesi JVC serisinde aldım. Navitech marka teyp almakla büyük bir hata yaparsınız çıkışları çok zayıftır ilerde anfi ile besleseniz bile kaliteli bir ses alamazsınız.Zaten anfiniz 5 milyarlık bir anfide olsa ana üniteniz kalite olmadığı sürece tesisattan tat alamazsınız.
Ben JVC serisinde AVX33'i 4 sene , AVX44'ü ise 3 senedir kullanıyorum.

AVX33 ler usb bellekte hem video hem mp3 olursa sadece mp3 leri görür.Yani çift usb bellek kullanmak durumunda kalırsınız bence sıkıntı değil bu durum. Normal tuşludur.
AVX44 ler ise usb bellekte hem video hem mp3 olsa bile her ikisinide görmektedir. Tek usb bellek ile hem mp3 hem video izlenebiliyor.Dokunmatik tuşludur.
AVX1-2 serisi kullanmadım. Yorum yapamıycam ama navitech'den daha iyi oldukları konusunda şüphem yok 🙂

Yukarıda yazdıklarım tamamen şahsi görüşlerimdir.Tercih size kalmış....

Kendi aracımdaki AVX44 resmi ;

img0792le.jpg

Kesinlikle JVC serisi teyp kullanmanı tavsiye ederim. Yıllarca Pioneer,Navitech,Kenwood,Sony marka din,indash ve double din teyplerini kullandım.
En temiz sesi JVC serisinde aldım. Navitech marka teyp almakla büyük bir hata yaparsınız çıkışları çok zayıftır ilerde anfi ile besleseniz bile kaliteli bir ses alamazsınız.Zaten anfiniz 5 milyarlık bir anfide olsa ana üniteniz kalite olmadığı sürece tesisattan tat alamazsınız.
Ben JVC serisinde AVX33'i 4 sene , AVX44'ü ise 3 senedir kullanıyorum.

AVX33 ler usb bellekte hem video hem mp3 olursa sadece mp3 leri görür.Yani çift usb bellek kullanmak durumunda kalırsınız bence sıkıntı değil bu durum. Normal tuşludur.
AVX44 ler ise usb bellekte hem video hem mp3 olsa bile her ikisinide görmektedir. Tek usb bellek ile hem mp3 hem video izlenebiliyor.Dokunmatik tuşludur.
AVX1-2 serisi kullanmadım. Yorum yapamıycam ama navitech'den daha iyi oldukları konusunda şüphem yok 🙂

Yukarıda yazdıklarım tamamen şahsi görüşlerimdir.Tercih size kalmış....

Kendi aracımdaki AVX44 resmi ;

img0792le.jpg

Teşekkür ederim abi navitec pek bilmediğim için fiayatı uygun gelmişti pionner lar çok pahalı jvc die düşünmüştüm birde avx44 kullanıyosun gördüm resmide ama üzerindeki 7 inçlik ekran ne oluyor avx44 kendinden ekranlı..üzerindeki ekranı anlamış değilim ? sanki çift teyp gibi duruyor 😀

Kubilay ben üste AVT indash taktım çift teyp doğru söylüyorsun. JVC'nin görüntüyü üste veriyorum bu sayede arkada oturanlarda rahatlıkla izleyebiliyor.JVC'nin ekranı küçük olduğu için önde oturanlar için yeterli ama arkadakiler faydalanamıyordu. Üsttekinin ayrıca TV özelliğinide kullanabiliyorum. Ayrıca JVC'ye geri görüş kamerasını girdim bu sayede üstteki ekrandanda görüntüleyebiliyorum. En güzel tarafıda sorunsuz Bluetooth özelliği. Navitech'lerin bluetooth özelliği iğrençti ve sürekli bağlantısı kesiliyordu.
Benimkisi biraz keyfe keder oldu ama bütün işi JVC yapıyor sonuç olarak.... *haha2*

Bir tane AVX-33 var sahibinden'de fiyatıda uygun geldi bana bi bak istersen.

(link)

Bir tane AVX-33 var sahibinden'de fiyatıda uygun geldi bana bi bak istersen.

(link)

göstermiş olduğun teyp in fiyatı çok iyi gerçekten ama güvenemiyorum işte elektronik malzemede 2 . el olduğu için

anladm abi şimdi herşeyi şu teyp nasıl peki jVC KD-AV7100 0 fiyatına baktım çok pahalı geldi ya

Kubilay ben pek indash taraftarı değilim açıkcası!

Markası her ne olursa olsun zamanla dişlileri aşınıyor ve tamirat gerektiriyor. Bence indash yerine normal ekranlı teyp veya double din tercih etmelisin. 7100 güzel bir teyp ama dediğim gibi zamanla dişli problemi oluşturacaktır. Yinede tercih meselesi "benim için problem değil" diyorsan olabilir....

alper abi cihazlar güzelmiş. güle güle kullan. 🙂

amin abi sağolasın. ama hiç merakım yok 🙂

Kubilay ben pek indash taraftarı değilim açıkcası!

Markası her ne olursa olsun zamanla dişlileri aşınıyor ve tamirat gerektiriyor. Bence indash yerine normal ekranlı teyp veya double din tercih etmelisin. 7100 güzel bir teyp ama dediğim gibi zamanla dişli problemi oluşturacaktır. Yinede tercih meselesi "benim için problem değil" diyorsan olabilir....

teşekkür ettim abi..sağol gerek yok ozamn indash a ozamn ayriytten görüntü vermek için ekran bağlarım.....

Konu kilitlenebilir...

Alper abi bu avx 44.
avi. Mp4. Flv mpg. Vob bu formatlari oynatabiliyormu

Ben avi,Mp4,Mpg,Divx formatlarında kullanıyorum. Eğer video dosyam farklı bir formatta ise "Total Video Converter" programı ile istediğim formata çevirip usb'ye öyle atıyorum.

Ayrıntılı bilgi ; (link)

Alper abi bu avx 44.
avi. Mp4. Flv mpg. Vob bu formatlari oynatabiliyormu

Ben avi,Mp4,Mpg,Divx formatlarında kullanıyorum. Eğer video dosyam farklı bir formatta ise "Total Video Converter" programı ile istediğim formata çevirip usb'ye öyle atıyorum.

Ayrıntılı bilgi ; (link)

Tmm işte abi bende bunu demek istiyorum aslında total ideo converter kullanacağım bende cuma günü ankara gidiyorum oradan bakacam sen kaça almıştın teyp i

internete biraz bakındım ama 0 bulamadım 2 el var 2 . el ammam nekadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum ? 4 ay kullanılmış

Back