Teyp çıkışları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan okkes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

okkes

Aktif Üye
meraba arkadaşlar.bizim arabanın kapılarında hoparlör yeri var ama hoparlör yok kablolarıda yok😀.arkadada hoparlör yok.bitek ön konsolda var.acaba teybin diğer iki çıkışı nerdedir??*helpless*

benim d1 imdede aynıydı ben ön konsoldaki hoparlörlerden çekmiştim arkaya.

acaba sınıf sınıf mı yapmıslar d1 i gecen gun burdan d1 lerin bazılarında sis olmadıgını ögrendim şimdide hoparlor ne acayip :S sonradan açma mı senn araç?

sonradan açma ise yoktur

bizim d1 dede arkada yoktu taktırdı babam

araç kapalı kasa dan açma degil mi yani sizin araçları eksik üretmişler o zamna hacı 🙂

araç kapalı kasa dan açma degil mi yani sizin araçları eksik üretmişler o zamna hacı 🙂

benimki açma ama en boş kasası yani actual modeli hiç bişey yok hee içide normal doblo aynısı pantızotta var 😀

benimki açma ama en boş kasası yani actual modeli hiç bişey yok hee içide normal doblo aynısı pantızotta var 😀
arabayı sadece gitsin diye mi yapmışlar ahahahah 🙂

sanırım öle olsun diye yapmışlar ama benim için sıkıntı yok hepsinin bi çözümü var senin gibi jantımız olmaya bilir senin gibi tamponlarımız motorumuz olmayabilir ama sonuçta ikimizde dobloya biniyoruz..

d1 sonradan açmaların arka hoparlör kablosu çekilidir. ucu ise sağ ön kapı eşiği plastiği sökünce boşta bir fiş var.bu fişten arka sağ ve sol hoperlölere kaplo çekerek çalıştırılabilir .benim 1,9jtd bu şekilde idi

d1 sonradan açmaların arka hoparlör kablosu çekilidir. ucu ise sağ ön kapı eşiği plastiği sökünce boşta bir fiş var.bu fişten arka sağ ve sol hoperlölere kaplo çekerek çalıştırılabilir .benim 1,9jtd bu şekilde idi
bakacağım teşekkürler....*tup*

sanırım öle olsun diye yapmışlar ama benim için sıkıntı yok hepsinin bi çözümü var senin gibi jantımız olmaya bilir senin gibi tamponlarımız motorumuz olmayabilir ama sonuçta ikimizde dobloya biniyoruz..

Dostum hırs yapmaya gerek yok yaşın daha çok genç inşallah benim yaşıma geldiğinde benden kat kat daha iyi araba binersin ben makara olsun diye öyle söyledim .

abi ben araba için hırs yapmam ama napak elimizdeki bu kendi doblomu alınca yapıcam güzel bi makine

*stress*

Back