Tekere vurup kaçtılar ses geliyor

onurkayaats

Yeni Üye
Merhaba. Tekere vurup kaçtılar. Servise verdim Tamir yapıldı denilip verildi. Ama su anda direksiyonu tam kırınca Kapıyor bırakmıyor bide çat çut çat çut diye sesler geliyor Bunun günahı nedir Bi aciliyeti varmıdır ? Teşekkür ederim

Böyle bi sekilde kaza geçirdi.

ulvhp.jpg

ulvkj.jpg

direksiyon kutusu...

servis baktığına göre ön takımı askı rotları dahil elden geçirdiklerini varsayıyorum.zaten geriye direksiyon kutusu kalıyor.kapma sorununu da zaten bir tek kutu yapar.

tamir takımı var ama tavsiye etmem...zaten büyük ihtimalle sizin durumda işe yaramaz.

yeni direksiyon kutusu 350 lira civarında.tabi bunun bide işçiliği var.tavsiyemiz serviste yaptırmanız.

bi şey daha söyleyeyim.ben böyle bi kazaya sevinirim.adam kaportaya dokunmamış bile.

geçmiş olsun gerçekten çok ucuz yırtmışsınız, jantı o hale getiren kaportaya neler yapabilirdi kimbilir

oraya nasıl vurmuşlar acaba 🙂

geçmiş olsun kesnilikle aracınızı park ettiğinizde direksiyonu sağ ve sola doğrı kırıp bırakmayınız

geçmiş olsun.

Direksiyon hafiften açıktı galiba iyiki açıktı yoksa kaportayı götürürdü Vurup kaçıyor galiba ehliyetsiz bir şofördü

çok geçmiş olsun kötü bi olay ama ucuz yırtmışsınız janta vurmasa kaportaya epey hasar verirdi bence.

bunu gördükten sonra bende acaba park halinde direksiyonu hafif yola doğru döndürsemmi? sonuçta jantı o hale getiren kaportayı pert ederdi, jant gitsin daha iyi.

Bence de sola kır Benim anlamadığım asıl olay ise Lastiğe vuruyor o hale getiriyor onun arabasına hiçmi bişey olmuyor da kaçıyor 🙂

Bencede çok ucuz yırtmışsınız Allah muhafaza o jant o hale geldiyse kaza kaportada olsa büyük hasar açardı...Geçmiş olsun

aracın altındaki ıslaklık hidrolik mi.

Back