Tamponu vurdum nasıl halledebilirim

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.

Crazy-Doblo

Azimli Üye
Arkadaşlar salı günü dolmuşa vurdum tampon vakumlandı birde beyaz yapışkanı yapıldı daha tampon boyanmadı sisfarının yukarısındaki plastikde yapışkanın izi daha çok onu nasıl boyaya bilirim ayakkabı boyası sürdüm yağmurda aktı 🙂

Aracında kasko varsa Auto king e git. Yoksa plastik solmuş ise ısıtıcı makinalar var onlarla uzaktan ısı tut plastik kararacaktır.

geçmiş olsun da otoking nedir? *eek*

runbelx tarafından yazılan metin:
otoking geniş kapsamlı araç estetik uzmanıdır aracın orjinalliğine zarar vermeden kaportadaki yırtık göçük darbe
döşemelrdeki yırtık sökük yarık gibi hasarları tamir ederler son derece iyilerdir işlerin de ama çok sıra var bazen 2 ay sonraya gün veriyorlar

Ayrıca belirtmek gerekir ki, kaskoya dokunmak için iyi dökerler. 🙂

Pasta cila yaptırdım yaptırmasına, hemde hiç sıra yokken, ama 1 saat kadar kasko muhabbeti geçti. Ama dokunamadılar. 🙂

abi burda dişçilerin 4 yıl sonraya gün verdiği gibi gün veeriyorlar dmek bu oto ne ise işte. işlerinde iyi olmalılar demekki.

geçmiş olsun kardeşim bi tamponcuya götürürsen onlar boyar veya sprey boyalar varya duvar falan boyuyorlar onlarla sende yapabirsin ama aracın üzerine gazete falan yapıştır araca sıçratma ....

denedim araba boya vurmayı peder kızdı yarın bişeyler düşüncem haklısınız arkadaşlar dolmuşcuyu biraz saygıyla andım dolmuşa yandan geçirince bide yaralı çıktı 2 tane kazanın fotolarını koymaya çalışcam araçda yeni olduğundan kaskoda yoktu 🙂

çizikleri expere göstersek arabaya mini kaskodan pasta cila çektirirlermi

konuyu acabilirmisiniz arkadaşlar dünya para veriyoruz kasko yaptırıyoruz kasko bu fırca cizikleri gibi cizikleri güneş vurdugunda görünen cizikleri gidermede pasta cile karsılıyormu?

konuyu acabilirmisiniz arkadaşlar dünya para veriyoruz kasko yaptırıyoruz kasko bu fırca cizikleri gibi cizikleri güneş vurdugunda görünen cizikleri gidermede pasta cile karsılıyormu?

sevgili kardesim....konu hakkinda bilgi istemissin ama dikkat edersen konuya enson yazilmis mesaj. 2010 tarihli.....uzerinden iki sene gecmis....lutfen sorunu yeni bir baslik altinda gerekli bolume ac yeniden sor...yorumlayalim....teşekkurler.......bu baslik tarafimdan kitlenmistir....

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back