servisi bilmiyorum ama Carioca gibi komple boyatmak için araştırma yaptım. Boyacı Astarı ile 250 tl ye atacak benden ömür boyu garanti dedi tanıdık ustam . şuan için düşünme aşamasındayım. Ama çok çizilecek gbi görünüyor. siyah tampon sürtünmeyi ufak tefek çizikleri göstermiyor zaten özelliği o boyanırsa en ufak sürtünme göze batacak 🙂
İmzamdaki görülen resimdeki griye boyalı tamponumu boyatmak 15 tl ye mal oldu 🙂 zımparası astarı verniği boyası öğle yemeğinide arkadaşım ısmarladı sınırsız kutu kola içtim yani bedavaya boyadı Allah razı olsun 15 tl boya tuttu 2 tl de tinere vermiştim. Tanıdığınız varsa ucuza yırtarsınız.
Benim ön tampon komple arac rengine boyalı idi bende premio görünütüsü vermek için sisleri ve tamponu boyama karı aldım dediğim gibi ön tampon ve sisler 15 tl boyası tuttu aldığım boyanında çeğreği kadar kullanıldı. ön tampon komple beyaz doblo görüyorum devamlı ön ışıklarım sararmıştı onları kırdım kaskodan değiştirtmiştim 🙂
far kolu değil de Göğüs üzerinde Arka sis butonu var o butona Role aracılığı ile Paralel de bağlanabilir. Veya Boş Buton yerine yeniden buton taktırıp Bağımsız da takılabilir Uğraşsam kendim de yaparım da elektrik tesisatıdır ufak bi dikkatsizlik kötü şeylere mal olur 🙂 servise sormadım ama fahiş fiat isterse elektrikçime yaptırırım