stopları kırmızı yapmak isttiyorum

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.

berat

Fenomen Üye
Adı
Berat
Modeli
Renk
Mistik Gri
stopları kırmızı yappam istiyorum siyah ten çorabı taktım ama kaçtı yardımcı olabilirmisin

Aksesuarcılarda transparan isimli malzeme ile o işi yapıyorlar.
Sökünce iz kalmaz kullanışlı malzeme 20 liralık iş

berat tarafından yazılan metin:
stopları kırmızı yappam istiyorum siyah ten çorabı taktım ama kaçtı yardımcı olabilirmisin

uhuyla kaçan çorap tutuyor bizim arkadaşta şahine çorap geçirdi kaçtıkça uhular :🙂)))))))

bnm arabamda kırmızı stoplu dehşet değişiyo görünümü herkese tavsiye ederim 😉

kadaş benim dobloda senin kinin aynısı aba stop kırmızı deyil

buda benm araç yaptıralı 2 ay falan oldu çok memnunum tek kötülügü geri vitese takınca hiç biryeer görünmüyor arkadan çok güzel görünüyo ama

gidiyorsun reklamcıya (tabelacıya) diyoRsn bna şeffaf kırmızı bant wer alıyorsun ölcülerinde kesiyosn duz bi cisimle cetvel ve bnzeri bişi ile hava bırakmadan guzelce bantı cekiyosn stop a yapamam diyosan rklamcıya 5 lira daha fazla weriyorsun 2 dk içinde işi bitiriyor al sana kırmızı stop .

arkadaşlar ilkence bende kırmızı düşündüm sonradan baktım herkez ögle yapmış bende böyle bir fikir buldum ve uyguladım buyrun bakın

Daha önce de yazdım bu işi transparan isimli malzeme ile yapmalısınız.

safeline tarafından yazılan metin:
buda benm araç yaptıralı 2 ay falan oldu çok memnunum tek kötülügü geri vitese takınca hiç biryeer görünmüyor arkadan çok güzel görünüyo ama[/

geri vitese takınca sorun olur bence çünkü beyaz yerine kırmızı gözükücek arkadan gelen sürücüler için zor olur gelir arkadan vurabilirler 😱

1 taktik bnden size geri giderken freni pompalayın 2 kat kırmızı işıkta gozukuyor birşeyler

tr_badboy tarafından yazılan metin:
1 taktik bnden size geri giderken freni pompalayın 2 kat kırmızı işıkta gozukuyor birşeyler

*hmm*

ya bakın bıse yaparken nere gıdıcenı bılın oyle kalkısın benım camlarda fılm var stoplarada aynı fılmden cektırdım 😀gece gerı gıderken camı acıp bakmak zorunda kalıyorum benden soylemesı frenıde pompalasan bıseye yaramıyo bıse gorunmuyo camlardan 😀😀*helpless*

BENDE YAPMIŞTIM D1 KASA AMA BEN KPLE ÇEKTİM SADECE BEYAZ YERE DEİL ÇÜNKÜ BİRAZ RENK DEİŞİK GÖRÜNÜYO BİDE ÇOK CANLI YANİYO PLAKA AYDINLATMALARINA ÇEKTİM ONLARDA KIRMIZI YANIYO SÜPER OLMUŞTU

Lütfen Kendinizi Tanışma Bölümünde Tanıtınız. Aksi Halde Soru Ve Sorunlarınıza Cevap Verilmeyecektir!
Forumda Lütfen Küçük Harf Kullanınız. Büyük Harf Bağırmak Anlamına Geliyor!

arkadaşlar ilkence bende kırmızı düşündüm sonradan baktım herkez ögle yapmış bende böyle bir fikir buldum ve uyguladım buyrun bakın

nasıl kestin peki abi bantı

güzel olmuş. eline sağlık recep abi.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back