Doblo Stage 1 yazılım hakkında

AbdullahAltınn

Aktif Üye
Doblo
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B RH +
Aracınız
Doblo
Modeli
Cargo
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2008
Renk
Bulut Beyazı
Merhaba arkadaşlar doblo 2008 1.3 multijet aracıma stage 1 chiptuning yazılım attırmayı düşünüyorum herhangi bir sıııntı olur mu
(Yazılımı attıracağım yer demirkıranecu.bursa)

Sistem sağlığına bakılacak kaldıracağına karar verilirse yapılır.Yaşa bağlı olarak sistemde yıpranmalsr olabilir gözden geçirilmesi gerekir

Sistem sağlığına bakılacak kaldıracağına karar verilirse yapılır.Yaşa bağlı olarak sistemde yıpranmalsr olabilir gözden geçirilmesi gerekir
Aracım 203 binde sistem sağlığını chiptuning ciler ölçerlermi

Ücret ne kadar?

İyiymiş.Yazılım yaptırıp memnun olmayan veya sorun yaşayan olmuş mu araştırdınız mı?Fiyat iyiymiş ama yer uzak bende yazılım işini araştırıyorum alt devirleri canlandırmak ve klimalı kullanımda daha rahat toparlaması için. Ecufast sponsorluk bitmiş 5 bin lira istedikleri için yaptırmadım 3500 olsa düşünürdüm.Zannedersem kurumsal firmaların hepsi motor koduna göre paket yazılım yüklüyor.

İyiymiş.Yazılım yaptırıp memnun olmayan veya sorun yaşayan olmuş mu araştırdınız mı?Fiyat iyiymiş ama yer uzak bende yazılım işini araştırıyorum alt devirleri canlandırmak ve klimalı kullanımda daha rahat toparlaması için. Ecufast sponsorluk bitmiş 5 bin lira istedikleri için yaptırmadım 3500 olsa düşünürdüm.Zannedersem kurumsal firmaların hepsi motor koduna göre paket yazılım yüklüyor.
Aracınıza özel yazılım dendi bana mesajda dediğiniz gibi motor koduna göre yazılım yüklüyor olabilirler götüreceğim yer zannediyorum kurumsal yer demirkiranecu kurumsal değil mi

Bende sorun yaşayan varmı diye merak ediyorum

Bende sorun yaşayan varmı diye merak ediyorum
Bu firmayı nereden buldunuz?Birisi tavsiye mi etti?Benim tahminimce paket yazılım var ve bütün kurumsal firmalar bir merkezden motor koduna göre yazılımı çekip yüklüyor.Ecufast 5 bin lira istiyor yazılım için mesela.

Aracım 203 binde sistem sağlığını chiptuning ciler ölçerlermi
Yazılım yapacağınız yer bakar hava hortumları yağ hortumları özellikle belli başlı parçalara bakarlar kafasına göre yazılım atılmaz araca sıkıntı çıkarır.Stage 1 normaldir ektsra bir donanım istemiyor

Yazılım yapacağınız yer bakar hava hortumları yağ hortumları özellikle belli başlı parçalara bakarlar kafasına göre yazılım atılmaz araca sıkıntı çıkarır.Stage 1 normaldir ektsra bir donanım istemiyor
Babama yakın cevresi yazılım attırma zararlı demişler onu ikna etmeye calışıyorum

Babama yakın cevresi yazılım attırma zararlı demişler onu ikna etmeye calışıyorum
Bu firmadan yaptıran kişilere ulaşmak lazım memnuniyet durumunu öğrenmek için.Yakıt haritası,turbo basıncı çok değişken var bunları tolere edilecek seviyede olması lazım.Esasında 1.3 multijet motor olan Lancia Y ypilson 105 hp yani kaldırabilir bir değerki 105 hp orjinal olarak sürülmüş piyasaya.
(link)

Son düzenleme:
Bu firmadan yaptıran kişilere ulaşmak lazım memnuniyet durumunu öğrenmek için.Yakıt haritası,turbo basıncı çok değişken var bunları tolere edilecek seviyede olması lazım.Esasında 1.3 multijet motor olan Lancia Y ypilson 105 hp yani kaldırabilir bir değerki 105 hp orjinal olarak sürülmüş piyasaya.
(link)
bir kişiye ulaştım 1 sene olmuş yaptıralı herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmamış çokta memnun kaldığını söyledi

bir kişiye ulaştım 1 sene olmuş yaptıralı herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmamış çokta memnun kaldığını söyledi
Yaptırılan araç doblo mu?Bende bir bayisine ulaştım 3500 nakit fiyat aldım.Dobloteam forum olarak anlaşılsa çok daha uyguna gelir biraz araştırdım kurumsal bir firma.Siz yaptırırsanız görüşlerinizi paylaşır mısınız?İnternette araştırdım fakat kullanıcı deneyimine çok rastlamadım yeni bir firma olmasından sanırım.

Yaptırılan araç doblo mu?Bende bir bayisine ulaştım 3500 nakit fiyat aldım.Dobloteam forum olarak anlaşılsa çok daha uyguna gelir biraz araştırdım kurumsal bir firma.Siz yaptırırsanız görüşlerinizi paylaşır mısınız?İnternette araştırdım fakat kullanıcı deneyimine çok rastlamadım yeni bir firma olmasından sanırım.
evet yaptırılan araç Doblo. Yaptırırsam mutlaka deneyimlerimi paylaşırım.

evet yaptırılan araç Doblo. Yaptırırsam mutlaka deneyimlerimi paylaşırım.
Doblo 1.3 90 lık mı? Bende ciddi bir araştırma içerisindeyim firma hakkında bilgi edinme açısından ama internet üzerinden kullanıcı yorumuna ulaşamadım firma yeni olduğu için sanırım.Fiyat olarakta makul ecufast 5 bin istiyor.Kişisel görüşüm bütün firmalar motor kontrol ünite koduna özel paket yazılımı aynı yerden çekip yüklüyorlar diye düşünüyorum.

Back