AbdullahAltınn
Aktif Üye
Doblo- Kayıt
- 2 Mayıs 2024
- Adı
- Abdullah
- Kan Grubu
- B RH +
- Aracınız
- Doblo
- Modeli
- Cargo
- Motor
- 1.3 Multijet
- Araç Yılı
- 2008
- Renk
- Bulut Beyazı
Aracım 203 binde sistem sağlığını chiptuning ciler ölçerlermiSistem sağlığına bakılacak kaldıracağına karar verilirse yapılır.Yaşa bağlı olarak sistemde yıpranmalsr olabilir gözden geçirilmesi gerekir
3500Ücret ne kadar?
İyiymiş.Yazılım yaptırıp memnun olmayan veya sorun yaşayan olmuş mu araştırdınız mı?Fiyat iyiymiş ama yer uzak bende yazılım işini araştırıyorum alt devirleri canlandırmak ve klimalı kullanımda daha rahat toparlaması için. Ecufast sponsorluk bitmiş 5 bin lira istedikleri için yaptırmadım 3500 olsa düşünürdüm.Zannedersem kurumsal firmaların hepsi motor koduna göre paket yazılım yüklüyor.3500
Aracınıza özel yazılım dendi bana mesajda dediğiniz gibi motor koduna göre yazılım yüklüyor olabilirler götüreceğim yer zannediyorum kurumsal yer demirkiranecu kurumsal değil miİyiymiş.Yazılım yaptırıp memnun olmayan veya sorun yaşayan olmuş mu araştırdınız mı?Fiyat iyiymiş ama yer uzak bende yazılım işini araştırıyorum alt devirleri canlandırmak ve klimalı kullanımda daha rahat toparlaması için. Ecufast sponsorluk bitmiş 5 bin lira istedikleri için yaptırmadım 3500 olsa düşünürdüm.Zannedersem kurumsal firmaların hepsi motor koduna göre paket yazılım yüklüyor.
Bende sorun yaşayan varmı diye merak ediyorumİyiymiş.Yazılım yaptırıp memnun olmayan veya sorun yaşayan olmuş mu araştırdınız mı?Fiyat iyiymiş ama yer uzak bende yazılım işini araştırıyorum alt devirleri canlandırmak ve klimalı kullanımda daha rahat toparlaması için. Ecufast sponsorluk bitmiş 5 bin lira istedikleri için yaptırmadım 3500 olsa düşünürdüm.Zannedersem kurumsal firmaların hepsi motor koduna göre paket yazılım yüklüyor.
Bu firmayı nereden buldunuz?Birisi tavsiye mi etti?Benim tahminimce paket yazılım var ve bütün kurumsal firmalar bir merkezden motor koduna göre yazılımı çekip yüklüyor.Ecufast 5 bin lira istiyor yazılım için mesela.Bende sorun yaşayan varmı diye merak ediyorum
Yazılım yapacağınız yer bakar hava hortumları yağ hortumları özellikle belli başlı parçalara bakarlar kafasına göre yazılım atılmaz araca sıkıntı çıkarır.Stage 1 normaldir ektsra bir donanım istemiyorAracım 203 binde sistem sağlığını chiptuning ciler ölçerlermi
Babama yakın cevresi yazılım attırma zararlı demişler onu ikna etmeye calışıyorumYazılım yapacağınız yer bakar hava hortumları yağ hortumları özellikle belli başlı parçalara bakarlar kafasına göre yazılım atılmaz araca sıkıntı çıkarır.Stage 1 normaldir ektsra bir donanım istemiyor
Bu firmadan yaptıran kişilere ulaşmak lazım memnuniyet durumunu öğrenmek için.Yakıt haritası,turbo basıncı çok değişken var bunları tolere edilecek seviyede olması lazım.Esasında 1.3 multijet motor olan Lancia Y ypilson 105 hp yani kaldırabilir bir değerki 105 hp orjinal olarak sürülmüş piyasaya.Babama yakın cevresi yazılım attırma zararlı demişler onu ikna etmeye calışıyorum
bir kişiye ulaştım 1 sene olmuş yaptıralı herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmamış çokta memnun kaldığını söylediBu firmadan yaptıran kişilere ulaşmak lazım memnuniyet durumunu öğrenmek için.Yakıt haritası,turbo basıncı çok değişken var bunları tolere edilecek seviyede olması lazım.Esasında 1.3 multijet motor olan Lancia Y ypilson 105 hp yani kaldırabilir bir değerki 105 hp orjinal olarak sürülmüş piyasaya.
(link)
Yaptırılan araç doblo mu?Bende bir bayisine ulaştım 3500 nakit fiyat aldım.Dobloteam forum olarak anlaşılsa çok daha uyguna gelir biraz araştırdım kurumsal bir firma.Siz yaptırırsanız görüşlerinizi paylaşır mısınız?İnternette araştırdım fakat kullanıcı deneyimine çok rastlamadım yeni bir firma olmasından sanırım.bir kişiye ulaştım 1 sene olmuş yaptıralı herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmamış çokta memnun kaldığını söyledi
evet yaptırılan araç Doblo. Yaptırırsam mutlaka deneyimlerimi paylaşırım.Yaptırılan araç doblo mu?Bende bir bayisine ulaştım 3500 nakit fiyat aldım.Dobloteam forum olarak anlaşılsa çok daha uyguna gelir biraz araştırdım kurumsal bir firma.Siz yaptırırsanız görüşlerinizi paylaşır mısınız?İnternette araştırdım fakat kullanıcı deneyimine çok rastlamadım yeni bir firma olmasından sanırım.
Doblo 1.3 90 lık mı? Bende ciddi bir araştırma içerisindeyim firma hakkında bilgi edinme açısından ama internet üzerinden kullanıcı yorumuna ulaşamadım firma yeni olduğu için sanırım.Fiyat olarakta makul ecufast 5 bin istiyor.Kişisel görüşüm bütün firmalar motor kontrol ünite koduna özel paket yazılımı aynı yerden çekip yüklüyorlar diye düşünüyorum.evet yaptırılan araç Doblo. Yaptırırsam mutlaka deneyimlerimi paylaşırım.