SONRADAN AÇMA YAPAN YER VARMI?

eminunal06

Yeni Üye
ARKADAŞLAR CARGO DOBLOYA CAM AÇILIP KOLTUK TAKILCAK. KİM YAPAR NEYE YAPAR KAÇ LİRAYA MAL OLUR. İŞLETMEK NE KADAR. SAYGILAR

proje çizilmesi lazım herkezde ben mercedes vito 9+1 projesi için fiyat almıştım 1800 tl istemişlerdi doblonunki nasıl olur yaparlarmı yapmazlarmı hiç bilmiyorum ilk önce proje olayını halletmeniz lazım proje çizdirmeden yaptıramazsınız diye biliyorum

konu tarafımdan taşınmıştır..

Öncelikle aracın kaç model olduğu önemli çünkü 5 yaşını doldurmamış ise vergi masrafı çıkacaktır.İkincisi proje çizilecek ve bazı araçlar için proje değişikliği için istenen özellikler bulunmakta.Artık proje çizdirmek ve onaylatmak zor.Sonra cam açılıp koltuk takılacak.Sonra muayene ve ruhsat değişecek.Cam açmak ve koltuk taktırmak artık zahmetli ve masraflı bence bunla uğraşmayın aracı satın koltuklu alın.Kaba bir hesapla vergi çıkmadığını düşünerek ruhsat ve proje 1500 TL cam koltuk ve diğer masraflar 2000 TL kabaca 3000-4000 TL olur.Cam koltuk taktırmak kolay fakat ruhsata işletmek zor ben ruhsata işletmem böyle gezerim yakalanmam diyorsan ayrı tabi.Bu işi yaptıracağın yer çok fakat önce bunları iyi düşün.

ayriyetyten orjinal gibide olmuyor bence orjinal camlı koltuklı alın mis gibi binin cargonuz kaçmodel bilmiyorum ama üzerine o 4 bini ekleyin camlı alın

tam olarak bilmiyorum ama ruhsatı çıkmış araçlar işleme giremiyor sanırım çünkü ben mercedes sprinter panelvan alcaktım onu açtırıp vip 16+1 yaptırcaktım ordaki arkadaş bana şunu dedi eğer panelvan alıp açtırcaksanız önceden haber verin ben burdan ruhsat çıkartmıyayım ruhsatı çıkartırsam panelvan olarak çıkartmak zorundayım ve sizin bunu minibüse çevirmeniz zor olur dedi ordan aklımda kaldı yani

slm arkadaşlar benim doblo 2006 model yeni kasa kapalı 1.4 benzinli tüplü fiyatı düşük alıyorum şuan.daha almadım da. akrabadan alcam fiyatı 8.000 dedi 7.000 alma durumum var iyi değilmi arkadaşlar fiyatı. onun için ucuz bulduğum için alıyım açtırayım işletiyim biniyim diyorum ne diyorsunuz tavsiye ediyormusunuz. hem 5 yaşı geçmiş bulunmaktadır. bilgi bekliyorum saygılar...

ADR Group

Fabrika
Büyükbakkalköy mah. Kaşif sk. no:15
Maltepe/İSTANBUL
Tel:0216 311 7648
Fax: 0216 311 4661

İzmir Şube
Fatih Mah. 203 sk. No:12/c
Sarnıç/İZMİR
Tel: 0232 281 7177 - 78 - 79

Antalya Şube
Güzelyurt mah. Lara cad. No:203
(Havalimanı Lara Turizm Yolu)
Çalkaya/Aksu/Antalya
Tel: 0242 463 1422 - 92
Fax: 0242 463 1481

bu şirket güzel bir şirket mercedes in bana önerdiği yer burası ben arayıp konuşmuştum ve sitelerindende baktım şirket bakanlıklara bile araç yapıyor yani yeni nesil belgeleri tam yaptırmak istediğin iş çok riskli bir iş piyasada bu konuda çok dolandırıcı olduğunu duydum çünkü devlet herkezin bu işi yapmasını engellemek için yeterlilik belgesi sanayi belgeleri falan şart koydu çoğuda bu belgeleri alamıyor o yüzden yaptırcağın yer garanti bir yer olmalı yoksa yaptırdıktan sonra çok sıkıntı çekersin numaralarını ve adreslerini verdim ara konuş yardımcı olcaklardır gayette iyi ilgileniyorlar bir ara derim bakalım ne diyecekler olurmu olmazmı

eminunal06 tarafından yazılan metin:
slm arkadaşlar benim doblo 2006 model yeni kasa kapalı 1.4 benzinli tüplü fiyatı düşük alıyorum şuan.daha almadım da. akrabadan alcam fiyatı 8.000 dedi 7.000 alma durumum var iyi değilmi arkadaşlar fiyatı. onun için ucuz bulduğum için alıyım açtırayım işletiyim biniyim diyorum ne diyorsunuz tavsiye ediyormusunuz. hem 5 yaşı geçmiş bulunmaktadır. bilgi bekliyorum saygılar...

Benim şahsi fikrim hiç bulaşma üç kuruş fazla ver orjinal al.Benim aracımda kapalıdan açma o zamanlar açık dizel yok diye açtırdık fakat orjinal gibi olmuyor .Arkadaşın bilgilerini verdiği yerle konuş ruhsat dahil anahtar teslim fiyat al.Sonra özrü kabahatini geçer.Arkadaş ruhsata işlenmemiş açılmış araç aldı 1500 harcadı araya birilerini sokarak zorla ruhsat çıkardı.İkinci eli ruhsata işletmek zor .

ruhsata işletmeden kullanırım derseniz camlar muayeneden hafif kusurlu diye geçiyor ama koltukları muayeneye giderken sökmeniz gerek. ayrıca trafik kontrolüne denk gelirseniz cezası var.

fiyatı çok uygun o paraya neden veriyorlar hasarı falan var mı

vallahi orjinal gibi olmaz ama fiyatı çok uygun alıp kaliteli biyerde yaptırın birde tam bilgim yok ama 5 yaşşından sonra işletmek daha kolay oluyormuş o yüzden araştırın yada o paraya alın satın camlı alın kar edersiniz gidip camlısını alın

serkanaga tarafından yazılan metin:
ruhsata işletmeden kullanırım derseniz camlar muayeneden hafif kusurlu diye geçiyor ama koltukları muayeneye giderken sökmeniz gerek. ayrıca trafik kontrolüne denk gelirseniz cezası var.

öncelikle doblonuz hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin

geçen hastanedede gördüm sizin doblodan hastaneye ait yüksek tavan beyaz sayah plakalı

siz bu aracı nekadara aldınız değişik duruyor yüksek tavan doblo biirde neden tercih etmiştiniz merak ettim :?😀

ARKADAŞLAR CARGO DOBLOYA CAM AÇILIP KOLTUK TAKILCAK. KİM YAPAR NEYE YAPAR KAÇ LİRAYA MAL OLUR. İŞLETMEK NE KADAR. SAYGILAR
yetkili servisede sor *tup*

Bu işin kralı artık Ankara postsan oto döşeme gani usta 5 yaşını geçen tüm panel doblo Kangoo partner connect Fiorino vb araçlarınızı ister orjinal koltuklu ister vip olarak açıyorlar projesini çizip vizeye sokup koltuk ve camı ruhsata işletiyorlar Google ye yazıp irtibat numarasına ulaşabilirsiniz

Back