eminunal06
Yeni Üye
eminunal06 tarafından yazılan metin:
slm arkadaşlar benim doblo 2006 model yeni kasa kapalı 1.4 benzinli tüplü fiyatı düşük alıyorum şuan.daha almadım da. akrabadan alcam fiyatı 8.000 dedi 7.000 alma durumum var iyi değilmi arkadaşlar fiyatı. onun için ucuz bulduğum için alıyım açtırayım işletiyim biniyim diyorum ne diyorsunuz tavsiye ediyormusunuz. hem 5 yaşı geçmiş bulunmaktadır. bilgi bekliyorum saygılar...
eminunal06 tarafından yazılan metin:
slm arkadaşlar benim doblo 2006 model yeni kasa kapalı 1.4 benzinli tüplü fiyatı düşük alıyorum şuan.daha almadım da. akrabadan alcam fiyatı 8.000 dedi 7.000 alma durumum var iyi değilmi arkadaşlar fiyatı. onun için ucuz bulduğum için alıyım açtırayım işletiyim biniyim diyorum ne diyorsunuz tavsiye ediyormusunuz. hem 5 yaşı geçmiş bulunmaktadır. bilgi bekliyorum saygılar...
serkanaga tarafından yazılan metin:
ruhsata işletmeden kullanırım derseniz camlar muayeneden hafif kusurlu diye geçiyor ama koltukları muayeneye giderken sökmeniz gerek. ayrıca trafik kontrolüne denk gelirseniz cezası var.
yetkili servisede sor *tup*eminunal06 tarafından yazılan metin:
ARKADAŞLAR CARGO DOBLOYA CAM AÇILIP KOLTUK TAKILCAK. KİM YAPAR NEYE YAPAR KAÇ LİRAYA MAL OLUR. İŞLETMEK NE KADAR. SAYGILAR