SİZCE NASIL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

berat

Fenomen Üye
Adı
Berat
Modeli
Renk
Mistik Gri
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-sahibinden-ozel-yapim-doblo-125526208/detay

sizce nasıl bu doblo yorumlarınızı almak istedim bi tanıdığa lazım ve bunu beğendi

boş bi model elektrikli cam bile yok ama alacak kişi için önemli değilse temiz görünüyor

Ben bir ay önce 2005 1.9 jtd premio full +full olani aldım ayni paraya bence pahalı ve boş hiç bir özellik yok ama yinede son soz sizin *tongue*

Ben bir ay önce 2005 1.9 jtd premio full +full olani aldım ayni paraya bence pahalı ve boş hiç bir özellik yok ama yinede son soz sizin *tongue*

abi senin aldıgın aracıda merak etmedım değil nasıl o fıyata aldıgın konuusnda he orası ıstanbull arabanın kalıtesıne gore degısır tabi

Nadir kardeşim belki inanmayacaksınız ama aracı aldığım şahıs aracın premio olduğu ve ne özellikleri olduğunu bilmiyordu bende sonradan öğrendim 😀

araç dışarıdan temiz gibi duruyor ama donanım bakımından zayıf ve fiyatı biraz fazla gibi alıcak arkadaş biraz daha araştırsın derim aceleye getiripte sonra üzülmesin.

Araç kargodan kapalı kasadan dönme fiyat fazla km si fazla benden size tavsiye daha uygun ve orjinal araç alın derim.

d1 lerin çoğu böyle kapalı kasadan dönme benimkide öle bizim bu fiyata en temiz bunu bulabildik bildiğiniz varsa bakarız

Back