- Adı
- Can TANRIVERDİLER
- Kan Grubu
- A RH -
- Meslek
- Uçak Teknisyeni
- Aracınız
- Başka Araç
- Modeli
- Active
- Motor
- 1.3 Multijet
- Araç Yılı
- 2007
- Renk
- Crono Gri
cAn 3436 tarafından yazılan metin:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-2007-model-hatasiz-full-aksesuarl-39411497/detay
ozaman senin dediğin gibi 25 in üstüne 3 bin tl daha koyucan bi safeline alıcan 500 tl yede aksesuar yaptırırsın hem 0 km doblon olur hemde aksesuarlı olur 🙂istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
25.000TL çok uçuk rakam. 2007 araç için çok fazla ben sıfır aracımı herşey dahil 27.500 TL ya aldım.
ozaman senin dediğin gibi 25 in üstüne 3 bin tl daha koyucan bi safeline alıcan 500 tl yede aksesuar yaptırırsın hem 0 km doblon olur hemde aksesuarlı olur 🙂istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
25.000TL çok uçuk rakam. 2007 araç için çok fazla ben sıfır aracımı herşey dahil 27.500 TL ya aldım.
Hayırlısı 🙂istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
Önce borçları bi kapatalım Allah izin verirse aksesuar işi de yavaş yavaş olur *pray*
*tup*berat tarafından yazılan metin:
bence deymez *no*
yildiz mavisi tarafından yazılan metin:
modifiyesi güzel yapılmış hoş durmuş ama fiyat çok yüksek o modelde bir araç alıcama sıfır alır ilk sahibi olurum. zamanla zaten modifiyesini kendi istediğim gibi yaparım. başkasının yaptığı modifikasyona bağlı kalmam.
*tup*salih58 tarafından yazılan metin:
araç km olarak düşük araç hususi ruhsatlı olasaydı (ruhsatta otomobil yazsaydı)bir nebze cazip olurdu
araç kamyonet birde aracın üzerindeki jantlar cok büyük (17inç ) motoru yorar bence bu fiyata değmez