AlankoliqLaz
Aktif Üye
Hızlı cila ile çıkmassa kil deneyin.Fırça kısa sürede özellikle koyu renkli araçları çok matlaştırıyor.Yıkarken mikrofiber eldiven kullanın.Kurulamak için ise bimin 2 li bezleri fena değil.Her ay wax atıldımı o parlaklık uzuun süre korunur.
😀 😀 iyi o zaman eğer bizde yeni bi araba alırsak 0 2. el fark etmez özellikle kırmızı eğer bulamasak koyu gri falan aldırırım benimde hayalim kırmızı bi arabaydı aslında dolmuş var ama o benim işime yaramıyor 😀
Hızlı cila ile çıkmassa kil deneyin.Fırça kısa sürede özellikle koyu renkli araçları çok matlaştırıyor.Yıkarken mikrofiber eldiven kullanın.Kurulamak için ise bimin 2 li bezleri fena değil.Her ay wax atıldımı o parlaklık uzuun süre korunur.
sizdemi benim gibi her ay wax atıyorsunuz
su lekeleri daha çk aslında arabayı yıkıyorlar benzinliklerde kurulamıyorlar ve güneşte kuruyor leke yapıyor boyanın en büyük düşmanlarından biri
sizdemi benim gibi her ay wax atıyorsunuz
su lekeleri daha çk aslında arabayı yıkıyorlar benzinliklerde kurulamıyorlar ve güneşte kuruyor leke yapıyor boyanın en büyük düşmanlarından biri
Evet elimden geldiğince uğraşıyorum.Araç daha 1.5 yıllık.1 yıl boyunca düzenli olarak benzincide otomatik yıkama makinesinde yıkandı.Şu an boya çok kötü durumda.O makinenin yanından bile geçmiyorum😀. Kısmet olursa yazın ilk defa polisaj yapmayı düşünüyorum🙂