Siyah Renk Çok Leke Tutuyo

AlankoliqLaz

Aktif Üye
Öncelikle Selamun Aleyküm..

Aracımın Rengi Siyah Olduğundan Dolayı Çok Toz Ve Yıkayıncada Leke Bırakıyor Köpükte Sıksak Fırçalasakta Leke Çıkmıyor Nasıl Bir İşlem Uygulamam Lazım Yardımcı Olursanız Sevinirim.. Yardımcı Olanlara Şimdiden Teşekkürler..

koyu renk özelliklede siyaha bakmak zordur birdefa kesinlikle fırça ile falan yıkamamanız gerekiyor öyle mikrofiber bezler ile kurulanması gerekir 6 yıl fme renginde dobloya bindik her ay boya koruma cila yapıldı kesinlikle fırça ile yıkanmadı hergün ve her yıkamadan sonra kurulanırken hızlı cila atıldı

sizide arabanızı yıkadıtktan sonra o izleri hızlı cila ile silerek çizmeden temizliyebilirsiniz ama arabanıza belli periyotlarda boya koruma yaptırmalısınız o izler ozaman çok daha kolay temizlenecektir

Hızlı cila ile çıkmassa kil deneyin.Fırça kısa sürede özellikle koyu renkli araçları çok matlaştırıyor.Yıkarken mikrofiber eldiven kullanın.Kurulamak için ise bimin 2 li bezleri fena değil.Her ay wax atıldımı o parlaklık uzuun süre korunur.

bende yeni aracımı sıyah sipariş ettim gözüm korktu şimdi yaaa önceki arabam ne güzel beyazdı

abi bence koyu kırmızı yada beyaz seç onlar çok hoş

kardeşim kredi çıktı arabanın faturası da çıktı onay bekliyo şu saatten sonra biraz zor dönmek

o zaman yapacak bişey yok abi uğraşıcaksın bide çiziği çok belli eder siyah bizim gride çizikler var ama göze batmıyor siyahta öğle bi şansın yok

benim beyaz çok iyiydi ya hiç bir belli olmuyordu yıkattımmıda bembeyaz parlıyordu zaten ben agustosta askere gidicem bu yazıları okuyunca babama uyarıda bulundum ne yapmasıgerektiğini nasıl yıkatacagını anlattım zaten babamda araba konusunda çok titizdir sıkıntı yaşatacagını sanmam arabasını evladı gibi sever hele ki benim gibi bi evladı varsa daha çok sever 😀 😀 😀 zaten hep bir siyah hayalim vardı o gercek oldu daha önceki iki arabamızda beyazdı ikisinide babam bize sormadan kendi kafasına göre almıştı

😀 😀 iyi o zaman eğer bizde yeni bi araba alırsak 0 2. el fark etmez özellikle kırmızı eğer bulamasak koyu gri falan aldırırım benimde hayalim kırmızı bi arabaydı aslında dolmuş var ama o benim işime yaramıyor 😀

Hızlı cila ile çıkmassa kil deneyin.Fırça kısa sürede özellikle koyu renkli araçları çok matlaştırıyor.Yıkarken mikrofiber eldiven kullanın.Kurulamak için ise bimin 2 li bezleri fena değil.Her ay wax atıldımı o parlaklık uzuun süre korunur.

sizdemi benim gibi her ay wax atıyorsunuz

su lekeleri daha çk aslında arabayı yıkıyorlar benzinliklerde kurulamıyorlar ve güneşte kuruyor leke yapıyor boyanın en büyük düşmanlarından biri

😀 😀 iyi o zaman eğer bizde yeni bi araba alırsak 0 2. el fark etmez özellikle kırmızı eğer bulamasak koyu gri falan aldırırım benimde hayalim kırmızı bi arabaydı aslında dolmuş var ama o benim işime yaramıyor 😀

sen bakma banotodan fatih abiyle oturduk anlaşıyoruz ben dedim hiç karısmayım yine babam kendi bildiğini yapsın fatih abi hangi renk olsun dedi babamda trabzonsporlu ya derin bordo dedi fatih abide firmasını aradı allerınde koyu kahve ve siyah varmış abi dedi siyah verelim sana fabrikadan gelmesini de beklemeyiz 3-4 güne alırsın arabanı hatta konfor paketli oda bizden olsun filan deyince ben hemen atladım hem siyah hem konfor paketi olsun abi dedim babam olmaz dedi olsun abi olmaz derken zor ikna ettim 😀 😀 günlerdir konusunu konusuyoruz babam hala diyokı gel derin bordo olsun farkını vercem konfor paketide alcam 😀 yok diyorum bende en son bugun eve gelirken dedi fatihi aradım derin bordo söyledim baba dedim ya naptın sen hep dedim kendi istediğini kendi kafana göre yapıyosun filan diye çıkıstım biraz şaka yaptım oğlum filan dedi rahatladım yaa 😀 😀 😀

ayrıca siyah araba asildir bakıldığında çok güzel oluyor

bende yeni dobloda çöl grisi istiyordum şansıma geldi çokta memnunum

su lekeleri daha çk aslında arabayı yıkıyorlar benzinliklerde kurulamıyorlar ve güneşte kuruyor leke yapıyor boyanın en büyük düşmanlarından biri

Evet elimden geldiğince uğraşıyorum.Araç daha 1.5 yıllık.1 yıl boyunca düzenli olarak benzincide otomatik yıkama makinesinde yıkandı.Şu an boya çok kötü durumda.O makinenin yanından bile geçmiyorum😀. Kısmet olursa yazın ilk defa polisaj yapmayı düşünüyorum🙂

Evet elimden geldiğince uğraşıyorum.Araç daha 1.5 yıllık.1 yıl boyunca düzenli olarak benzincide otomatik yıkama makinesinde yıkandı.Şu an boya çok kötü durumda.O makinenin yanından bile geçmiyorum😀. Kısmet olursa yazın ilk defa polisaj yapmayı düşünüyorum🙂

abi bizimkide 15 yıllık fırça sünger vs hiç değmedi sadece mikrofiber yıkama eldiveni ve merinos tipi eldiven ile yıkıyorum yıkamacıya kurulatmam bile her ay boya koruma yaparın her zaman ıslak cila ile silerim

ama sen araba için çok kötü şey yapmışsın o yıkama makinalarına sokuluır mu hiç hele o arka camın altındaki siyah yer çok kötü olmuştur bence profesyonlce bi pasta cila yaptır

Oğuz abi ben sadece parlatmak için sıvı cilamıdır nedir sprey bi çila var onunla silsem bizim dolmuşu parlarmı

bende o sıvı cilalardan alıcam artık

abi babaların sözü her zaman dinlemek lazım bence

kardeşim onun alacagı renkte koyu renkti ben sadece biraz daha koyusunu tercih ettim 😀

😀 abi sen tam koyusunu seçmiş oldun

eğer sürekli boya koruma cila yapılmaz ise sıvı cila pek parlatmaz ama boya koruma yapılırsa parlatır

Back