siyah premio BLACK 2.0

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 8ugra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

8ugra

Daimi Üye
evet arkadaşlar yaklaşık 1.5 2 ay arası bi zaman bekledikten sonra 2.0 doblomu teslim aldım bunlarda ilk resimleri devamı gelecek inşallah iç mekan ve multimedya sistemi, led gündüz farları ve diğer eklentileri da paylaşacağım MAŞALLAH'ları unutmayalım 🙂

Daha iyileri sizlerin olması dileğimle..

ucuhx.jpg

ucujw.jpg

ucuk2.jpg

ucukk.jpg

MAŞALLAH
hayırlı olsun...premio mu yoksa premio black mi ?

maaşallah çok güzel duruyor çok can yakar bu 😀

Maşallah hayırlı olsun.

merak ediyorum km de kaç krş yakıyor şehir içi ?

abi daha yeni aldı arabayı bi dur bismillah 😀

Maşşallah hayırlı uğurlu olsun 🙂 Jant hariç her şeyi güzel 🙂 Beyaz helojen ampul veya xenonla çok güzel durur geceleri 🙂

Maşallah hayırlı olsun kazasız sürüşler çok güzel görünüyor.Camlara rüzgarlıkta taktır bence çok güzel görünüyor.*tup*

maşaallah kazasız belasız sürüşler

güle güle kullanın inşaallah.

Teşekkürler arkadaşlar
Ek olarak yaptırmayı planladıklarım arasında 4 adet hoparlör 2 aded mid
Arka basamak
Led gündüz Farı
Arka camlara bi ton daha koyu film
4 cama rüzgarlık
vs ..

Yeniden en içten dileklerimle daha iyileri sizlerin olsun

maşallah çok güzel ALLAH kaza bela vermesin

aracında gündüz farı zaten var bilginiz olsun

2.0 135 hp çok güçlüdür ama bayidede daha bi göremedim

maşallah....maaaaşallah.🙂

Maşallah maşallah. Allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin 😀

saolun arkadaşlar
şuan olası durumlarda araba ne gibi bir reaksiyon vereceğini öğrenmek için ve arabayı tanımak için arabayı biraz agrasif kullanıyorum o yüzden yakıt için henüz net birşeyler söyleyemem ilerleyen zamlarda bilgileri yine paylaşırım
araçta gündüz farı var evet ama benim taktıracağım ana sitesinde resimde gösterdiği gibi led gündüz farlarından
bayide 2.0 olmuyor evet çok nadir tercih edilen bi motor o yüzden özel üretim gibi oluyor bende hem 2.0 hemde black olduğundan ötürü 2 ay bekledim ama hem beklediğime hemde verdiğim 46 bine değdiğine kanaat getirdim araç ticari bir araç değilde suv ve jip arası bir konsept gibi geliyor 🙂

yeni doblo çoğu binek araçtan daha oturaklı zaten

aynen öyle 🙂 multimedya da değişti konfor A+ dan A ++ ya geçti 🙂

saolun navi media black panther multimedya taktırdım fiyatını sormayın lütfen sırf garanti bozulmasın diye servisten taktırma mecburiyetim vardı servis de piyasasına göre biraz pahalı satıyor :s

Back