selcukan43
Daimi Üye
DobloM tarafından yazılan metin:
Yeni Doblo'nun çirkin olduğunu herkes biliyor valla 😛😛
selcukan43 tarafından yazılan metin:
İnşallah beğenirsiniz.. fazla söze gerek yok.. sonradan düzeltmeler yapabiliriz..
ORJİNAL BOYUTUNU GÖRMEK İÇİN RESMİN ÜZERİNE TIKLAYIN..
![]()
kokplot tarafından yazılan metin:
İnşallah beğenirsiniz.. fazla söze gerek yok.. sonradan düzeltmeler yapabiliriz..
ORJİNAL BOYUTUNU GÖRMEK İÇİN RESMİN ÜZERİNE TIKLAYIN..
![]()
selçukan43 kardeşime çok çok teşekkür ediyorum emek sarfetmiş ve gerçekten güzel birşeyler yakalamış. bu gibi çalışmalar emek ve zaman ister saol selçukan bu hali bile çarpıcı duruyor. fakat kırmızıyı çok ön planda tutmuşsun. ama bence şimdiki logo muz iyi onu hiç oynatmayalım. ileride belki derim. yeni doblo nun tipini beğenen pek yok :| sitemizde beğenen bir ben varım oda aldığım için . 😱
Abi sen 2. çalışmayı görmemişsin 🙂 bu arada yeni tip doblo güzel fakat ön tarafı bir biçimsiz duruyor nedense. bişey farkettim yanlız son seride connect'inki gibi bir kesim uygulamasına geçmişler.. yan köşeler olsun, üst direk köşeleri vs connect'in kesimi gibi düz gelip birden iniyor veya kıvrılıyor. bu çok hoş.. fakat ön kısmındaki tasarıma çok daha güzel bişeyler katılabilirdi.. mesela benim bi sanal modifiye çalışmam vardı bununla ilgili.. yayınlamıştım onun gibi bişeyler yapılabilirdi.. tek kusuru bu olsa gerek yeni doblonun.. banner'ı değiştirme fikri de bendendi 🙂 çok daha güzel bişeyler çıkartmaya çalışıyorum.. bir kaç çalışma daha var aklımda onları da yapıp yayınlayacağım..