Sınırsız internet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sukru56
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sukru56

Onursal Üye
Doblo
Adı
mehmet
Kan Grubu
0 +
Aracınız
Doblo
Modeli
Premio Plus
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2017
Renk
beyaz
Selam arkadaşlar eve sinirsiz internet çekmeyi düşünüyoruz.Vodafone 49 telekom 64 TL diyor.Siz ne kullaniyorsunuz.Vodafone u tavsiye eser misiniz ?

vodafone kullan sıkıntı yok bizde

Hepsi aynı hat üzerinden hizmet veriyor ben dsmartnet kullanıyorum sıkıntı yok ama bazen çözemedikleri konularda gene ttnet sıkıntıları gideriyor sanki ttnet biraz daha hızlı gibi aynı hat üzerinden ama ip adresleri farklı kısıtlama var gibi geliyor artık günahları boyunlarına

Oturduğun yerde alt yapısı varsa Superonline tavsiye ederim. Çok hızlı.

@mesut170
Yanlız altyapının yani fiberoptik kablonun eve kadar gelmesi gerekiyor superonline satanlar bunu söylemiyorlar genelde sonrada büyük sıkıntı yaşanıyor keşke bütün hepsi eve kadar fiber getirseler süper olacak

Teşekkürler arkadaşlar bu bilgileri babamla paylasmaliyim.Sonuçta faturayi o ödeyecek 🙂

ben geçen ay vodafone geçtim aynı alt yapı ile izmet veriyor faturalar 49,99 geliyor memnunun ayrıca adil kullanım kotası 75 gb

Hepsi birbirinden beter ama yinede aralarında en iyisi telekom. Bina girişinde fiber kutu varsa fiber internet e başvur.
58352f08-76d8-4b8c-8924-322fc6849094.jpg

@Sezgin Tok
fiber olsa ahh taştan olsa yine bağlatırım ama hat yok maalesef

@kardelenkurt
Ben çalıştığım internet cafelere telekomdan fiber kutu başvurusu yaptırtmıştım birçoğu almıştı. Türk telekom müdürlüğüne gidebilirsen kutu isteyebiliyorsun. Binadaki herkesten izin alıyorsun. Evin kapısına kadar getiriyorlar sonrasına sen istersen bakır kabloyla eve çıkartırsın istersen ttnet para ödeyip eve kadar fiber çektirebilirsin. En son bu şekilde oturduğum mahallede birçok binada fiber kutu var. İnce ayrıntıları telekom müdürlüklerinde öğrenebilirsin.

Back