D doblocu09 Azimli Üye Doblo Kayıt 8 Mayıs 2022 Mesaj 31 Adı doblocuu09 Kan Grubu B RH + Şehir İstanbul Aracınız Doblo 16 Mayıs 2022 #1 Silecek deposu delindiği için değiştirmek istiyorum ama deponun montaj olacağı yer yani vida yerini delmek gerekiyor sanırım nedenini anlayamadım delmeden çıkartabilir miyim?
Silecek deposu delindiği için değiştirmek istiyorum ama deponun montaj olacağı yer yani vida yerini delmek gerekiyor sanırım nedenini anlayamadım delmeden çıkartabilir miyim?
G Gunki K Aktif Üye Doblo Kayıt 20 Nisan 2022 Mesaj 63 Adı Ggg Kan Grubu AB RH + Şehir Ankara Meslek Teknisyen Aracınız Doblo Modeli Premio Plus Motor 1.6 Multijet Araç Yılı 2015 Renk Gri 16 Mayıs 2022 #2 Tavsiyem kırık yada delik yer neresi ise plastik kaynağı yaptırın depoyu degistirecekseniz iş uzun
D doblocu09 Azimli Üye Doblo Kayıt 8 Mayıs 2022 Mesaj 31 Adı doblocuu09 Kan Grubu B RH + Şehir İstanbul Aracınız Doblo 16 Mayıs 2022 #3 Güner KIZIL demiş ki: Tavsiyem kırık yada delik yer neresi ise plastik kaynağı yaptırın depoyu degistirecekseniz iş uzun Hepsini görüntüle... Benimde izlediğim video buydu neden vida yerlerini deldiğini anlayamadım ama delmeden çıkarılmıyormu?
Güner KIZIL demiş ki: Tavsiyem kırık yada delik yer neresi ise plastik kaynağı yaptırın depoyu degistirecekseniz iş uzun Hepsini görüntüle... Benimde izlediğim video buydu neden vida yerlerini deldiğini anlayamadım ama delmeden çıkarılmıyormu?