Yardım Silecek Su Deposu

Merhaba şu deposu aynı

@Slhucr34
Arka cama su atmak istedigin zaman arabanın önüne ve ya arkasına su akıyormu dikkat ettinmi

@Slhucr34
Suyu cama atan parça tikanmis veya arka cama giden şu hortumu bir yerde ezilmiş, bağlantı noktasından çıkmış olabilir önde radyatör altından geçiyor diye biliyorum

@Slhucr34
Aynı depodan geliyor silecek motorunun olduğu yerde ek var muhtemelen oradan çıktı onu kontrol et

1 aracının sol ön çamurluk davlumbazı var ordaki ön taraftaki iki civatayı sök davlumbaz esnetik kolunu sokarsan cıkan hortumu takarsın oda olmadımı hortumun diğer bağlantısı sol sileceğin altında ordanda yerinden cıkar sen üst kaputu kaldır ön cam siperliğin altaki civatalarını sök cıkan hortumu takarsın
Dahada olmadımı oto elektrikciye gidersen 20 yada 30 tl ücret karşılığında yapar.

Ayni sorun bende de var su an.. arkata giden hortum cikmis.. yarin davlumbaz sokulup tamiri yapilacak..

Eyer saf su kullaniyorsaniz kirec baglamis olabilir. Ozellikle kis aylarknda antifirizli cam suyu kullanmankzi tavsiye ederim.

@Olcy5115
Profil ayarlarınızdan avatarınızı oluşturun

soğuk havaya gelmiyor bizim arabalar ya arka kapı halatları donuyor yada silecek hortumu yerinden cıkıyor. içine antifrzli cam suyu koyduğum halde boru içndeki su donuyor arka silecek suyu hortumu cıkıyor. D3 te olan bu sorunlar d4 te de devam ediyor mu acaba? Geçen sene donan arka kapı halatından çok çektim 3 gün kapı açık kaldı ve sonunda bu sonbaharda halatı değiştirdim.Bu sene kış bitene kadar arabamı yıkatasım yok

Silecek suyu deposu ve motorunu yeni değiştirdiğim halde bende de kaçak var. Silecek suyunu kullanırken şiddetli bir şekilde su geliyor ve sanırım o şiddetle su hortumu yukarı itiyor/gevşetiyor. Gevşeyen hortumu yerine takıp motor çıkışına bir kelepçe taktırmayı veya sağlam bir bant çektirmeyi düşünüyorum. Sağ ön tarafta ufak ufak damlatıyor.

@bedbaht155
hava durumuna göre don ihtimali olan zamanlarda yıkatmazsanız ya da yıkatınca kurularsanız sıkıntı yaşamazsınız inşaallah.

Halatın içine vd40 sıkarsanız donmaya karşı etkili oluyor.geçen hafta -5derece iken hava kapının halatı dondu akşam vd40 sıktım haltaın içine.ve şuan donma falan yok.rahat çalışıyor.bi deneyin bence

kışın genelde donma yaptığı için ön sol silecek davlumbazın altında ek yerinden çıkıyor. benim başımada geldi 2 kez. sonunda hortum yerlerine kelpçe taktım kurtuldum. özellikle arka silecek hattı uzun olduğu için kışın donma yapıyor ve ek yerlerınden atıyor. kelepçe kesin çözüm.

Benim arabanın arkaya giden hortum sol arka direğin orda pörtlemiş. Arkaya su verince sol arka tekerin ortan aşağı iniyor su 🙁

@firukk
geçmiş olsun.

Back