shift ?

lovemydoblo

Azimli Üye
Adı
emre
Modeli
Renk
mistik gri
Arkadaşlarım merhaba shift yazısı oluşuyor arabada bu vites büyültmek ve küçültmek anlamına mi gelir ? Ve dun sefakoy yanyolda araç yolda kaldı en solda.. Aracın zincir yapısının devirsiz kullanımından dolayı bozulmuş olabileceğini söylediler. Şu anlık kulaktan dolma bilgiler bunlar servisten arayacaklardır..Saygılar..

shift yazısı vites büyültmek küçültmek anlamına gelir. geçmiş olsun

Bu yazı yanında bir ok belirir. Bu ok çıktığında ekonomik kullanım için vites yükseltmeniz gerektiğini söyler. Çok devir düştüğünde ise vitesi düşürmeniz gerektiğini belirtir. Arıza ile alakası yok bu durumun. Saygılar

Bu yazı kapatılabiliyor mu

@volkan guney
Kapatılmıyor diye biliyorum. Hatta olmayanlar yaptırmaya çalışıyorlar. Neden kapatmak istiyorsun merak ettim. Bir etkisi yok ki.

Hoşgeldiniz. Shift ile ilgili dostlar her şeyi yazmışlar. Zincir yapısına gelince servis doğru bilgiyi verdiği zaman bizimle de paylasirsaniz seviniriz.

Gecmis olsun devirsiz kullanmak ile ne alaka imis ki zincirin ayari bozulmaz diye dusunuyorum

kac kmde araciniz

@Musa_06-18
Ben kapatmak istemiyorum bilgi olsun diye sordum cevabın için teşekkürler

@Musa_06-18
İşin ilginç 70 liralık shellden mazot aldım sonra araba is
@doblo vip premio

Aracin
@Fethi KORKUT Aracın zincirinin bozulduğunu ve 1000 liraya değişeceğini soylediler.. Valla servis dişinda yaptırmayı düşünüyoruz

Back